Samsung Galaxy Watch Active 2 devine oficial: cadran rotativ digital şi EKG la bord; Vine în 2 dimensiuni

2.265 ori
<b>Samsung Galaxy Watch Active 2 devine oficial: cadran rotativ digital şi EKG la bord; Vine în 2 dimensiuni</b>Samsung Galaxy Watch Active 2 a devenit oficial astăzi, aşa cum indicaseră teaserele de săptămâna trecută. E vorba despre un nou ceas pentru cei cu stil de viaţă activ, sau cei pe cale de a trece la un stil de viaţă sănătos. Purtabilul vine în două..

Samsung Galaxy Watch Active 2 a devenit oficial astăzi, aşa cum indicaseră teaserele de săptămâna trecută. E vorba despre un nou ceas pentru cei cu stil de viaţă activ, sau cei pe cale de a trece la un stil de viaţă sănătos. Purtabilul vine în două dimensiuni: 40 mm şi 44 mm şi două stiluri de design. Avem detalii despre dotări şi preţ mai jos.

Scriam mai sus de stiluri... ei bine Galaxy Watch Active 2 are o variantă ceva mai sportivă cu un corp din aluminiu şi o curea FKM, dar şi o variantă premium cu corp din oţel inoxidabil şi cu o curea din piele. La bord găsim un senzor de puls cu precizie crescută şi bazându-se pe 8 LED-uri de această dată, pentru a realiza o citire a pulsului mai rapidă.

Avem şi EKG, aşa cum ne aşteptam, o funcţie de electrocardiogramă pe care o văzusem la rivalul Apple Watch Series 4 şi care a început să apară şi pe alte purtabile. Noul terminal are un ecran de 1.2 inch pe varianta de 40 mm şi 1.4 inch pe cea de 44 mm. Evident e vorba despre un Super AMOLED cu rezoluţie de 360 x 360 pixeli, unul color şi cu funcţia Always on display.

A fost regândit şi conceptul de cadran rotativ, acesta fiind acum digital pe ecranul Super AMOLED. Interfaţa One UI a fost adusă pe Tizen OS pe acest ceas. Practic avem acum un "cadran rotativ virtual". Galaxy Watch Active 2 poate urmări şi monitoriza 39 de activităţi sportive, iar 7 vor fi detectate automat. Are şi conectivitate 4G LTE şi suportă traducere voce şi text în timp real pentru 16 limbi.

Specificaţiile includ un procesor dual core Exynos 9110 de 1.15 GHz, însoţit de 768 MB RAM, pe varianta Bluetooth. Cea LTE are 1.5 GB RAM, iar ambele aduc şi 4 GB stocare pentru muzică, poze şi alte fişiere. Modelul mic are baterie de 247 mAh şi cel mare de 340 mAh, iar lista e completată cu GPS şi barometru. Purtabilul ajunge în magazine la final de septembrie şi costă 279 de dolari pentru modelul Bluetooth de 40 mm şi 299 dolari pentru cea de 44 mm. Varianta LTE nu are preţ încă.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×