Evan Blass / Evleaks confirmă existenţa unui Motorola Maxx 3 şi Droid Turbo 3

1.155 ori
<b>Evan Blass / Evleaks confirmă existenţa unui Motorola Maxx 3 şi Droid Turbo 3</b>Evan Blass, celebrul leaker cunoscut drept @evleaks pe Twitter, revine astăzi cu o informație prețioasă pentru fanii Motorola. Acesta afirmă că ni se pregătește lansarea unui Moto Maxx 3 și a unui model Droid Turbo 3 pentru acest an, telefoane ce aduc

Cel mai celebru zvonac de pe Twitter, când vine vorba de telefoane şi tablete nelansate e cu siguranţă Evan Blass, aka @evleaks. În mod comic cel mai nou tweet al său e o copie aproape la indigo a unuia postat acum un an. El face referire la noi modele de telefoane Motorola.

Astfel, în 2015 Evan posta pe Twitter că va exista un Motorola MAXX 2 şi un Droid Turbo 2. Acum cu fix aceleaşi cuvinte şi aceeaşi exprimare zvonacul confirmă că va exista un Motorola Maxx 3 şi un Droid Turbo 3. Vă reamintesc că seria Droid e asociată operatorului Verizon şi că acele modele, deşi debutează în exclusivitate în SUA ajung apoi şi la nivel internaţional cu alt branding.

Rămâne de văzut dacă sub umbrela Lenovo se va schimba strategia. Tradiţional modelele Turbo au dotări high end, iar cele Maxx sunt un fel de battery phone cu dotări midrange. Recent l-am văzut şi pe Moto X 2016, cu o cameră cu telemetru laser şi am tot văzut scăpări ale lui Moto G4 Plus, deci ni se pregăteşte un întreg lineup de telefoane noi Motorola.

Droid Turbo 2 debuta în toamna anului trecut, cu un ecran Quad HD de 5.4 inch şi cameră de 21 MP, dar şi cu procesor Snapdragon 810. Droid Turbo 3 va trece probabil la Snapdragon 820, va oferi 4 GB RAM în loc de 3 şi poate va creşte şi diagonala. Droid Maxx 2 era un model de 5.5 inch cu ecran Full HD şi camera de 21 MP, dar şi procesor Snapdragon mai modest.

Bateria de 3630 mAh ieşea în evidenţă şi mă aştept la o unitate de 4000+ mAh pe urmașul său.


 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×