Xiaomi Mi 9T se pregătește de lansare cu o cameră selfie pop-ul la bord; Iată un teaser

2.040 ori
<b>Xiaomi Mi 9T se pregătește de lansare cu o cameră selfie pop-ul la bord; Iată un teaser</b>La doar câteva zile de la debutul smartphone-urilor Redmi K20 și Redmi K20 Pro iată că apar detalii despre următorul device pregătit pentru lansare de către Xiaomi, fiind vorba despre un model parte din seria Mi 9

La doar câteva zile de la debutul smartphone-urilor Redmi K20 și Redmi K20 Pro iată că apar detalii despre următorul device pregătit pentru lansare de către Xiaomi, fiind vorba despre un model parte din seria Mi 9. Un teaser postat de către companie pe pagina oficială de Twitter ne indică faptul că device-ul va fi numit Xiaomi Mi 9T și ne invită să ghicim de la ce vine litera "T" în cazul denumirii de față.

Xiaomi Mi 9T

După cum se poate vedea pe seama imaginilor dezvăluite, noul smartphone Xiaomi Mi 9T va păstra design-ul spate de la modelul standard Mi 9, diferențele urmând a fi remarcate în zona frontală. Aici avem un ecran curbat spre margini și dispare decupajul din zona superioară a ecranului, asta pentru că se merge pe ruta unei camere selfie pop-up acționate manual.

Cu toate că se vehicula faptul că Mi 9T ar fi doar un rebranding pentru Redmi K20 Pro, iată că în realitate lucrurile nu stau deloc astfel, fiind vorba despre un telefon diferite la nivel de look. Pe lista de dotări vom vedea un procesor Snapdragon 855, scanner de amprente integrat în ecran, cameră foto triplă în spate și suport pentru încărcare wireless. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×