Xiaomi Mijia Quartz Watch este un nou ceas hibrid ce combină look-ul clasic cu funcționalitățile smart

2.904 ori
<b>Xiaomi Mijia Quartz Watch este un nou ceas hibrid ce combină look-ul clasic cu funcționalitățile smart</b>Pe finalul acestei săptămâni Xiaomi anunță lansarea unui nou produs din zona purtabilelor, fiind vorba despre Xiaomi Mijia Quartz Watch pe care îl vedeți în imaginile de mai jos. Ceasul este unul hibrid ceea ce înseamnă că nu are un display

Chiar pe final de săptămână vine o nouă lansare din partea celor de la Xiaomi, cea a ceasului inteligent numit Xiaomi Mijia Quartz Watch pe care îl puteți admira mai jos. Acesta este un ceas hibrid ceea ce înseamnă că se combină în cazul de față look-ul unui ceas clasic cu funcționalitățile smart pe care le regăsim pe smartwatch-uri de regulă. Aflați ce alte lucruri mai știe noul purtabil din rândurile de mai jos!

Xiaomi Mijia Quartz Watch

Descoperiți că Xiaomi Mijia Quartz Watch adoptă un design minimalist și un corp cu diametrul de 40 mm, având cele două ace clasice pentru afișarea orei exacte și un altul pentru afișarea numărului de pași realizați. Asta înseamnă că dispozitivul vine echipat cu un pedometru și mai aflăm că acesta oferă certificare pentru rezistența la apa de până la 30 metri adâncime.

Folosește o baterie CR2430 cu autonomie de până la un an și se poate conecta la smartphone-uri prin intermediul tehnologiei Bluetooth 4.0 LE. Are și suport pentru fusuri globale, iar printre variantele de culoare disponibilă se numără următoarele: alb, gri, respectiv negru. Prețul anunțat de producător în China este de 45 euro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×