Reduceri și Campanii Online #64: Azi PC Garage, eMAG, Altex, evoMAG [...]

956 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #64: Azi PC Garage, eMAG, Altex, evoMAG [...]</b>Pe finalul acestei săptămâni vă livrăm o nouă ediție din seria Reduceri și Campanii Online, postare prin intermediul căreia veți descoperi care sunt cele mai noi oferte propuse de către retaileri în mediul online. Bonus avem și un produs

Vă livrăm pe final de săptămână un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online, postare pe seama căreia veți descoperi o listă a celor mai noi campanii promoționale desfășurate de către retaileri în mediul online. Sunt incluse aici tot soiul de reduceri din categorii diverse de produse, iar pentru că a venit vorba de produse aflați că la finalul articolului aveți și detalii legate de un produs vedetă al zilei.

Produsul erou al zilei:

La doar 119 lei găsiți în acest weekend un smartwatch foarte interesant pe QuickMobile.ro, model numit Star care adoptă un design sportiv și o combinație interesantă de culori. Aduce un ecran OLED de 0.95 inch, conectivitate Bluetooth 4.0 LE, senzor pentru măsurarea ritmului cardiac și certificare IP68. Măsoară numărul de pași, distanța, caloriile consumate și este compatibil cu telefone ce rulează Android sau iOS. 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×