LG Watch Timepiece este un nou ceas inteligent, dar unul hibrid analogic-digital cu Wear OS

2.290 ori
<b>LG Watch Timepiece este un nou ceas inteligent, dar unul hibrid analogic-digital cu Wear OS</b>Descoperim pe finalul acestui weekend și faptul că cei de la LG pregătesc un nou ceas inteligent, dar nu unul obișnuit ci unul hibrid digital și analog în același timp. Se numește LG Watch Timepiece și potrivit informațiilor din online

Segmentul ceasurilor inteligente nu prea a mai mişcat aşa viguros în ultima vreme, aflat probabil în standby până mai vine Apple cu vreun Apple Watch. Azi avem totuşi informaţii că LG ar pregăti un ceas inedit hibrid numit LG Watch Timepiece. Cei de la AndroidHeadlines au exclusivitatea şi avem detalii mai jos.

Acesta va fi unul dintre primele purtabile de pe piaţă care vine cu Wear OS preinstalat. LG Watch Timepiece a fost gândit că un produs hibrid, care combină varianta nouă de platformă software de la Google cu un setup mecanic, Micro Gearbox. Practic, avem un ceas mecanic cu software la bord, o combinaţie între analog şi digital. LG Watch Timepiece are un corp din oţel inoxidabil, care e rezistent la apă şi praf în regim IP68.

E un ceas pe bază de quartz şi are limbi pentru a arăta ora. Baza analogică se ocupă de funcţia de bază a ceasului, iar autonomia acestui purtabil este estimată pe la 100 de zile cu o singură încărcare, în vreme ce operează în mod Watch, cu Wear OS aproape complet dezactivat. Odată ce bateria de 240 mAh îşi epuizează resursele, terminalul va continua să indice ora în jur de alte 100 de ore, sau mai bine zis 4 zile.

În spatele limbilor se află un ecran LCD de 1.2 inci circular, cu rezoluţie de 360 x 360 pixeli. Avem şi o sumedenie de watch faces disponibile, iar toate acestea se găsesc pe un corp care măsoară 45.5 x 45.4 x 12.9 mm, aflându-se undeva între LG Watch Style şi LG Watch Sport ca dimensiuni. LG va livra purtabilul cu o curea din silicon de 22 mm, care se va putea înlocui la nevoie cu o altă curea de acest tip. Dotările includ 4 GB stocare, 768 MB RAM şi procesorul Snapdragon 2100, acelaşi CPU quad core de pe toate purtabilele Wear OS din 2016 încoace.

Nu va veni cu suport 3G sau 4G, dar va avea WiFi şi Bluetooth 4.0, plus un port USB Type-C. Rezistenţa la apa e disponibilă, dar nu avem NFC şi GPS. Produsul va fi anunţat luni, pe 30 aprilie şi va fi disponibil pe negru sau argintiu. Se va vinde din iunie la un preţ estimat pe la 250 de dolari, maxim 300.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×