12 luni de Netflix cadou pentru clienţii comuni Vodafone şi UPC, la achiziţia de servicii; Iată detalii despre noua ofertă!

2.186 ori
<b>12 luni de Netflix cadou pentru clienţii comuni Vodafone şi UPC, la achiziţia de servicii; Iată detalii despre noua ofertă!</b>Vodafone şi UPC îşi solidifică parteneriatul prin lansarea unei oferte la comun. Oferta de Crăciun de la Vodafone România implică 12 luni de Netflix cadou pentru clienţii comuni Vodafone şi UPC la achiziţionarea de servicii

Vodafone şi UPC îşi solidifică parteneriatul prin lansarea unei oferte la comun. Oferta de Crăciun de la Vodafone România implică 12 luni de Netflix cadou pentru clienţii comuni Vodafone şi UPC la achiziţionarea de servicii. Mai multe detalii despre această promoție descoperiți în rândurile de mai jos.

Operatorul Vodafone a preluat UPC în această vară şi dezvăluia primele oferte combinate în septembrie, dar şi bonusuri pentru clienţi. Acum aflăm şi oferta de Crăciun! Astfel, clienţii de voce mobilă Vodafone care achiziţionează un pachet UPC cu Internet de 500 Mbps şi televiziune digitală, dar şi clienţii UPC care cumpără un abonament mobil de voce de la Vodafone vor primi 12 luni de abonament Netflix gratuit.

Vodafone UPC

Ei mai primesc şi o reducere de 2 euro pe lună la serviciile mobile cumpărate, dar şi o reducere de preţ de 10 lei pe lună la ofertele de Internet fix şi TV. Oferta se aplică şi clienţilor comuni existenţi Vodafone şi UPC, care cumpără servicii noi şi este valabilă între 21 noiembrie 2019 şi 15 ianuarie 2020. Cine cumpără abonamente mobile de voce de la Vodafone România, începând cu RED14 are automat şi Netflix gratuit pe 6 luni. Atenţie, e vorba despre clienţi noi aici.

UPC România a devenit în ultimele luni "o companie Vodafone România", punând la bătaie servicii de televiziune, Internet în bandă largă şi telefonie fixă. UPC a avut câteva premiere în ţara noastră, precum lansarea televiziunii digitale şi tehnologiilor HD, DVR şi 3D, dar şi a Internetului de mare viteză. UPC România oferă viteze de până la 500 Mbps în aria de acoperire şi o experienţă WiFi de calitate cu modemul Connect Box.

Aşteptăm şi alte oferte combinate, eventual şi unele care să implice ceva bonusuri hardware: televizoare, console de jocuri poate şi telefoane. Detalii despre actuala promoție găsiți aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×