Vodafone România prezintă noua echipă executivă pentru Vodafone și UPC România; Structura intră în vigoare de la 1 august

1.289 ori
<b>Vodafone România prezintă noua echipă executivă pentru Vodafone și UPC România; Structura intră în vigoare de la 1 august</b>La câteva zile distanță de la aflarea veștii că începând de la 1 august 2019 cei de la Vodafone vor lansa noi abonamente de televiziune prin cablu, acum de după preluarea activelor locale UPC.

La câteva zile distanță de la aflarea veștii că începând de la 1 august 2019 cei de la Vodafone vor lansa noi abonamente de televiziune prin cablu, acum de după preluarea activelor locale UPC. Până când ne vom lămuri cât de atractive sau nu vor fi aceste planuri tarifare, suntem informați că astăzi operatorul mobil a anunțat o nouă echipă executivă pentru Vodafone și UPC România.

Este vorba despre o nouă structură ce va intra în vigoare de la 1 august, dată până la care Vodafone și UPC vor continua să opereze ca entități separate și concurente. Aflăm că membrii acestei echipe executive create îi vor raporta direct lui Murielle Lorilloux, CEO al celor două companii.

Murielle Lorilloux a fost numită CEO Vodafone România în 2017, iar acum va conduce și UPC. În lista de mai jos aveți componența echipei executive alături de câteva detalii despre fiecare în parte și așteptăm ca în zilele următoare să aflăm detalii despre noile abonamente la care vor migra actualii abonați UPC.

  • Mostafa El Beltagy

Pe postul de Director Consumer Business Unit îl vom avea pe Mostafa El Beltagy. Acesta s-a alăturat echipei Vodafone Egipt în 2009 și a deținut o serie de rolulri de conducere. Din 2018 este prezent în echipat Vodafone România.

  • Mihnea Rădulescu

Actualul CEO UPC România și anume Mihnea Rădulescu, va prelua rolul de Director Vodafone Business Unit. Anterior acesta a fost vice-președinte pentru operațiunile B2B din UPC CEE. 

  • Cătălin Buliga

În componența echipei executive se va afla și Cătălin Buliga, acesta fiind numit Technology Director. Are o experiență de 30 ani în industria teelecom, în 3 multinaționale: Telekom (9 ani), Liberty Global (7 ani) și Vodafone (14 ani).

  • Ioana Mihăilescu

Desemnată pe postul de Director Customer Operations este Ioana Mihăilescu. Ea s-a alăturat echipei Vodafone în februarie 2012 în rolul de Director Customer Operations Suport și după o perioadă de 4 ani a fost promovată în rolul de Director Customer Operations.

  • Sibaji Biswas

Funcția de Director Finance va fi ocupată de către Sibaji Biswas, persoană ce s-a alăturat echipei Vodafone România din aprilie 2017, asta după ce inițial a lucrat pentru Vodafone India încă din 2011. 

  • Fragiski Melissa

Funcția de Director HR & Property va fi acordată lui Fragiski Melissa. Aceasta a deținut rolul de director de resurse umane pentru Vodafone Grecia încă din 2012, iar în 2018 s-a mutat la Vodafone România sub același post de director HR. 

  • Livia Dumitrescu

După ce a avut o serie de roluri în domeniul oil & gas și cel bancar din România, precum și în firme de avocatură internaționale, Livia Dumitrescu va fi numită Director Legal & External Affairs. În cadrul Vodafone România este prezentă din februarie 2019. 

  • Răzvan Bogasiu

Rolul de Senior Manager, Strategy & Wholesale va fi preluat de către Răzvan Bogasiu. Acesta face parte din familia Vodafone România încă din 2014. 

  • Valeriu Nistor

În prezent Director Enterprise Business Unit, Valeriu Nistor a decis să părăsească Vodafone România la data de 31 iulie. De-a lungul activității sale în cadrul diviziei Business a obținut rezultate extraordinare, fiind angajat al operatorului încă din 2015. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×