Vodafone începe procesul de integrare al UPC și dezvăluie primele oferte combinate, bonsuri pentru clienții actuali

1.650 ori
<b>Vodafone începe procesul de integrare al UPC și dezvăluie primele oferte combinate, bonsuri pentru clienții actuali</b>La data de 1 august așa cum vă informam și noi prin intermediul unui articol, operatorul Vodafone România finaliza achiziția activelor locale UPC. Tot atunci aflam și că cele două companii vor lucra împreună la dezvoltarea

La data de 1 august așa cum vă informam și noi prin intermediul unui articol, operatorul Vodafone România finaliza achiziția activelor locale UPC. Tot atunci aflam și că cele două companii vor lucra împreună la dezvoltarea de soluții și servicii pentru piața din România. Astăzi, 17 septembrie, la mai bine de o lună de la achiziție are loc iată un eveniment special de presă de pe urma căruia aflăm detalii proaspete.

În primul și în primul rând descoperim faptul că procesul de integrare Vodafone - UPC este unul de lungă durată, ce ar putea ajunge chiar și la 3 ani. Integrarea IT este cea mai importantă la nivel de investiție și ca importanță strategică, iar planul este aceea de a integra toată rețeaua pentru a opera ca o singură companie. Aceste declarații aparțin lui Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România. 

Acesta este un moment important pentru toți clienții noștri și nu numai, deoarece devenim un jucător semnificativ în zona de servicii mobile, fixe și de televiziune. Sunt foarte fericită că avem ocazia să le oferim românilor soluții noi și competitive de comunicare convergentă și de entertainment. Expertiza noastră și calitatea rețelelor Vodafone și UPC sunt principalele noastre atuuri. Vom continua să investim și să dezvoltăm noi servicii și oferte speciale la aceeași calitate superioară pentru a continua să oferim cele mai bune experiențe de pe piață clienților noștri. 

declară Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România

Același CEO spune că vor trebui integrate portofoliile, sistemele de marketing, vânzări, dar și rețele și că până la începutul anului 2020 echipa de conducere va fi complet îmbinată. S-a vorbit în cadrul evenimentului și despre potențiale creșteri pe care Vodafone nu le exclude pentru viitor, dar și despre planurile din segmentele 5G și IoT unde se pregătesc extinderi de rețea. De asemenea și zona B2B a fost menționată astăzi, existând strategii pregătite pentru perioada următoare. 

Vodafone

Aflăm că rețeaua Vodafone - UPC are o acoperire de 3.1 milioane de locuințe și că numărul de utilizatori a ajuns la aproximativ 10 milioane, cu mențiunea că 900.000 clienți vin de la UPC. După această achiziție, veniturile companiei se ridică la 1 miliard de euro. Așa cum spuneam mai sus, există și câteva oferte speciale și bonusuri oferite de Vodafone. 

Bonusuri:

Client Vodafone și UPC

Vodafone

În situația în care ești atât client Vodafone, cât și UPC, atunci vei beneficia de un bonus ce constă în 3 luni gratuite cu beneficii de care te poți bucura cu întreaga familie. Printre aceste beneficii se numără internet mobil național nelimitat la viteze 4G, acces la pachetul TV Premium din aplicația Vodafone TV pe mobil, cât și o lună gratuită de acces la canalele LOOK Sport, LOOK Plus HD și LOOK Sport HD. 

Client Vodafone 

Vodafone

Dacă ești client Vodafone beneficiezi la rândul tău de un bonus din partea operatorului. Vei primi o lună de internet gratuit nelimitat la viteze 4G și tot o lună de accest la pachetul TV Premium de pe telefon.

Client UPC

Vodafone

Nu în ultimul rând, dacă ești client UPC află că această integrare Vodafone-UPC îți va aduce și ție un bonus ce constă în oferirea a 100 GB internet mobil + router inclus, 100 euro reducere pentru orice smartphone cu abonament Vodafone, dar și o lună gratuită de acces la canalele LOOK Sport, LOOK Plus HD și LOOK Sport HD. Bonusurile pot fi obținute prin completarea unui formular dedicat de pe site-ul vodafone.ro

Oferte combinate

Vodafone

Există de asemenea și oferte combinate special create pentru cei care sunt abonați Vodafone sau UPC, dar separat. Cei care doresc să devină clienți comuni Vodafone-UPC pot profita de această ofertă specială și primi extra-reduceri. Dacă ești client Vodafone și vrei să contractezi servicii UPC, află că vei beneficia de 52 euro reducere pentru achiziția unui telefon în rețeaua Vodafone și de 63 euro reducere totală pentru pachetul UPC în primele 12 luni.

În schimb, dacă ești client UPC și dorești să contractezi și servicii Vodafone, vei primi 2 euro reducere la abonamentul Vodafone ales și 52 euro reducere la un viitor smartphone. Detalii complet despre bonusurile și ofertele combinate Vodafone-UPC găsiți aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×