Orange lansează noi oferte prepay ce aduc la pachet internet bonus de până la 50 GB

3.041 ori
<b>Orange lansează noi oferte prepay ce aduc la pachet internet bonus de până la 50 GB</b>În prag de Valentine's Day iată că operatorul Orange România vine cu o ofertă specială pentru utilizatorii de cartele PrePay, beneficiul constând în internet bonus pentru ei și persoanele dragi. Direct din aplicația My Orange

În prag de Valentine's Day iată că operatorul Orange România vine cu o ofertă specială pentru utilizatorii de cartele PrePay, beneficiul constând în internet bonus pentru ei și persoanele dragi. Direct din aplicația My Orange, clienții prepay vor putea trimite pupici virtuali cu ajutorul îndrăgitelor personaje Millidge și Doig, sub forma unor mesaje adresate celor dargi.

Pentru fiecare mesaj trimis de către un client PrePay în perioada 7 februarie - 8 aprilie, atât cel care îl primește cât și cel care îl trimite vor fi recompensați cu 10 GB internet bonus. Aflați că această campanie se adresează tuturor clienților Orange, cu mențiunea că abonații Orange pot doar să primească bonsuri, nu să le și ofere.

Indiferent câte mesaje vor fi trimise, se pot cumula cel mult 50 GB pe toată durata campaniei, reprezentând 5 bonusuri a câte 10 GB internet. De asemenea, aflați că pentru orice opțiune PrePay de minimum 6 euro activată în perioada promoției, clienții vor fi recompensați cu 30 GB de internet, bonsul fiind valabil 30 zile de la activarea opțiunii.

Detalii suplimentare găsiți pe site-ul orange.ro

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×