Nokia 8.1 Plus este confirmat oficial; Manualul său ajunge pe web "din greșeală"

723 ori
<b>Nokia 8.1 Plus este confirmat oficial; Manualul său ajunge pe web "din greșeală"</b>Cu doar câteva momente în urmă vă informam despre debutul lui Nokia X71 în Taiwan, telefon pe care îl așteptăm la nivel internațional sub denumirea de Nokia 8.1 Plus și tot cu Android One la bord. Dacă mai era urmă

Cu doar câteva momente în urmă vă informam despre debutul lui Nokia X71 în Taiwan, telefon pe care îl așteptăm la nivel internațional sub denumirea de Nokia 8.1 Plus și tot cu Android One la bord. Deși se credea că vom avea de-a face cu unul și același device iată că în realitate va exista o diferență majoră după cum dezvăluie manualul device-ului postat din greșeală pe site-ul Nokia.

Nokia 8.1 Plus

Avem o serie de schițe asociate aici, materiale ce scot la iveală faptul că spre deosebire de Nokia X71, varianta Nokia 8.1 Plus va opta pentru un scanner de amprente integrat în ecran și nu pentru unul fizic amplasat în spate. În rest design-ul rămâne neschimbat, la posturi cu decupajul de cameră selfie și cu setup-ul triplu din partea din spate. 

Nokia 8.1 Plus

Rămâne acum de văzut dacă vor fi păstrate sau nu și dotările hardware de pe Nokia X71, telefon ce vine cu 6 GB RAM, 128 GB stocare flash, ecran FHD+ de 6.39 inch și procesor Snapdragon 660. O veste bună ar fi dacă am primi un alt cipset la bordul lui Nokia 8.1 Plus.

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×