iOS 13 Public Beta 2 este acum disponibil spre descărcare; Nu aduce mari schimbări

811 ori
<b>iOS 13 Public Beta 2 este acum disponibil spre descărcare; Nu aduce mari schimbări</b>Au trecut doar două săptămâni de la debutul lui iOS 13 în versiunea Public Beta și iată că deja avem un nou release gata de instalat pe iDevice-uri. Este vorba despre iOS 13 Public Beta 2, software care

Au trecut doar două săptămâni de la debutul lui iOS 13 în versiunea Public Beta și iată că deja avem un nou release gata de instalat pe iDevice-uri. Este vorba despre iOS 13 Public Beta 2, software care în ciuda așteptărilor din partea testerilor nu aduce prea multe schimbări la pachet. 

Avem incluse o serie de optimizări pentru sistem și se rezolvă bug-urile întâlnite de către utilizatori, dar nu și funcții noi. Raportat șa mod general și nu asupra acestei actualizări, iOS 13 este release-ul ce ne aduce modul Dark pe iPhone, suport pentru controllere de PlayStation și Xbox, un nou meniu pentru controlul volumului dar și o aplicație Photos regândită ce oferă organizare mai inteligentă a fotografiilor.

În articolul anterior prin care anunțam debutul lui iOS 13 Public Beta găsiți și un tutorial de instalare, util dacă aveți un iPhone secundar pe care să testați noutățile Apple. Mai aflați și faptul că tot începând de astăzi debutează și a doua versiune Public Beta pentru iPadOS 13, tvOS 13, respectiv macOS Catalina. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×