Machete ale telefoanelor Galaxy Note 10 și Note 10+ sunt comparate în imagini; Iată diferențele la nivel de dimensiuni

739 ori
<b>Machete ale telefoanelor Galaxy Note 10 și Note 10+ sunt comparate în imagini; Iată diferențele la nivel de dimensiuni</b>Cu doar câteva săptămâni rămase până la debut, Samsung Galaxy Note 10 își continuă campania de leak-uri - astăzi cu o serie de fotografii în care vedem machetele variantei standard și ale celei Plus comparate

Cu doar câteva săptămâni rămase până la debut, Samsung Galaxy Note 10 își continuă campania de leak-uri - astăzi cu o serie de fotografii în care vedem machetele variantei standard și ale celei Plus comparate la nivel de dimensiuni. Ne dăm seama pe această cale cât de mare va fi unul în comparație cu celălalt și ne reamintim și ce alte elemente vor mai fi întâlnite aici la nivel vizual.

Galaxy Note 10

După cum se poate observa, diferența la nivel de dimensiuni este chiar notabilă, asta pentru că modelul de bază Note 10 se livrează cu un ecran de 6.3 inch, în vreme ce Note 10+ este mai înalt și totodată mai lat din cauza unui ecran de 6.8 inch. Acest din urmă display ar livra rezoluție QHD și mai știm că varianta Plus de Note10 aduce o baterie generoasă de 4300 mAh, integrată într-o carcasă de 198 grame. 

Galaxy Note 10

Galaxy Note 10 pe de altă parte are ecran FHD+ și baterie de 3500 mAh. Privim asupra machetelor și din partea spate acolo unde diferențele apar și la nivel de setup foto, Galaxy Note 10+ optând pentru un senzor extra, unul 3D Time Of Flight. Ambele telefoane vin cu display-uri Infinity-O, camera seflie fiind integrată sub forma unui decupaj bulină în ecran.

Note 10

După cum se poate vedea mai sus, nici urmă de jack audio 3.5 mm aici. Ce apare este portul USB-C, locașul în care vom regăsi stylus-ul S-Pen de nouă generație și grila difuzorului audio. Vă reamintim că Note 10 și Note 10+ au un debut programat pentru data de 7 august în New York. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×