Angajații Telekom România intră în grevă japoneză ca urmare a schimbării modului de salarizare

1.916 ori
<b>Angajații Telekom România intră în grevă japoneză ca urmare a schimbării modului de salarizare</b>Un anunț sosit ieri din partea Telekom Rom&acirc;nia i-a făcut pe mulți dintre angajații operatorului telecom să se revolte ca urmare a măsurilor ce vor fi luate. Potrivit comunicatului de presă, &icirc;ncep&acirc;nd cu data de 1 aprilie 2015 se va...

Un anunț sosit ieri din partea Telekom România i-a făcut pe mulți dintre angajații operatorului telecom să se revolte ca urmare a măsurilor ce vor fi luate. Potrivit comunicatului de presă, începând cu data de 1 aprilie 2015 se va implementa un proces de aliniere salarială pentru angajați, proces prin care structura veniturilor totale se va schimba.

Astfel, salariul de bază se va reduce de la 85% la 65%, iar comisionul va crește de la 15% la 35%. De asemenea, sunt dezvăluite și informații potrivit cărora acei angajați ce nu sunt de acrod cu modificările operate, vor fi ulterior concediați de la 1 iulie 2015, urmând să fie oferite unele compensații.

Aflăm că Telekom România Communication s-a consultat la data de 17 martie cu două organizații sindicale, și anume Sindicatul Național din Telecomunicații (SNTc), respectiv Sindicatul Liber din telecomunicații (SL-TC), cu privire la schimbările planuite. Deși cele două sindicate nu au fost de acord, iată că Telekom aplică totuși noile reguli salariale.

Pentru a protesta cu privire la aceste măsuri luate, în cursul zilei de ieri angajații Telekom România au ținut o grevă japoneză, grevă ce ar putea continua și săptămâna viitoare dacă cererile nu se vor îndeplini. Puși în fața acestei situații, angajații se văd nevoiți să recurgă la boicot, și poate o grevă extinsă la nivel național.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×