Orange România anunţă venituri în creştere pe primul trimestru al acestui an, cu un salt de 6.5% şi consum 4G mult sporit

849 ori
<b>Orange România anunţă venituri în creştere pe primul trimestru al acestui an, cu un salt de 6.5% şi consum 4G mult sporit</b>Astăzi, operatorul Orange România anunță rezultatele financiare pentru primul trimestru din 2016. Aflăm astfel faptul că veniturile au crescut cu 6.5%, dar și că traficul de internet 4G a fost de 4 ori mai mare decât în aceeași perioadă a anului trecut

Orange România a anunţat astăzi rezultatele financiare pe primul trimestru al acestui an, înregistrând o creştere a veniturilor cu 6.5%. Aflăm şi că s-a înregistrat un consum de date 4G de 4 ori mai mare faţă de primul trimestru al anului trecut.

În data de 31 martie 2016, Orange înregistra 10.009.000 de clienţi, dintre care 48.2% erau abonaţi, iar 51.8% utilizatori de cartele PrePay. Serviciul Orange TV a atins 294.000 de abonaţi, în creştere cu 54.5% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Pentru primele 3 luni ale anului curent operatorul a avut un trafic de Internet dublu faţă de aceeaşi perioadă din 2015, iar traficul 4G ar fi crescut de 4 ori în acelaşi interval.

Au avut loc şi vânzări de 2 ori mai mari de tablete în acest trimestru, iar peste 60% dintre clienţi ar fi ales o tabletă 4G. Şi smartphone-urile s-au vândut mai bine în acest an, Orange România inregistrand vânzări cu 30% mai mari la acest capitol faţă de primul trimestru de anul trecut. Orange îşi reconfirma şi acoperirea, anunţând că oferă acces la Internet mobil cu viteze 4G pentru 72.1% din populaţia totală şi 96.2% din populaţia urbană.

Între timp acoperirea 4G+ a ajuns la 13 oraşe, iar la testele din luna martie prin tehnologia triple carrier se atingeau viteze de download de până la 375 Mbps în Bucureşti, Iaşi şi Cluj.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×