Apple dă vina pe utilizarea de baterii AAA 3rd party în cazul căștilor Beats ce au explodat în timpul unui zbor

1.676 ori
<b>Apple dă vina pe utilizarea de baterii AAA 3rd party în cazul căștilor Beats ce au explodat în timpul unui zbor</b>În luna februarie a acestui an pe timpul unui zbor din Beijing, China către Melbourne, o pereche de căști Beats au explodat și rănit astfel posesorul. Acesta prezenta arsuri pe față și mâini și deși inițial vina a fost dată pe Apple (aceasta fiind

Probabil ați auzit deja știrea referitoare la căștile Beats ce au explodat într-un avion și totodată rănit posesorul, acesta prezentând arsuri pe față și mâini. Pățania a avut loc în februarie pe un zbor din Beijing către Melbourne și femeia în cauză ce purta o pereche de căști Beats alimentate de baterii AAA, a fost trezită de o explozie puternică a căștilor pe care ulterior le-a aruncat pe podea și de care s-a ocupat personalul de la bord.

Explozie casti Beats

Cu toate că vina a fost dată inițial pe Apple (aceasta fiind compania ce deține Beats Audio), iată că acum se dă și un soi de verdict inițial dacă îi putem spune astfel. Ni se dezvăluie că reprezentanții Apple i-au comunicat avocatului persoanei rănite faptul că explozia s-a produs pe seama utilizării unor baterii 3rd party, fiind vorba aici despre o pereche de căști Beats din 2014 ce utilizau baterii AAA.

Femeia rănită declară faptul că nu se aștepta la un asemenea răspuns din partea Apple și susține că nici pe cutia produsului achiziționat și nici în manualul de utilizare nu se specifica brandul bateriilor ce sunt recomandate pentru folosire alături de căștile audio. Totuși, ținând cont de faptul că vorbim aici de o pereche de căști premium, parcă de la sine vine și ideea folosirii unor baterii superioare și nu a unora de tipul 777.

Suntem informați că Apple nu va oferi despăgubiri persoanei rănite și totodată că autoritatea națională de reglementare în domeniul siguranței în aviație a emis o avertizare cu privire la produsele electronice alimentate cu baterii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×