Apple Watch Series 3 ar putea debuta până la final de an, poate odată cu iPhone 8!

738 ori
<b>Apple Watch Series 3 ar putea debuta până la final de an, poate odată cu iPhone 8!</b>Potrivit unui raport dezvăluit astăzi de către DigiTimes sunt mari șanse ca Apple să lanseze ceasul Watch Series 3 până la final de an, poate chiar odată cu iPhone 8. Vestea vine pe seama declarației Quanta Computer, firma ce se ocupă de

Cei de la DigiTimes au astăzi informații referitoare la noul Apple Watch din generația 3, purtabil care aparent ar putea debuta până la final de an, nefiind exclusă posibilitatea să îl vedem lansat alături de iPhone 8 în toamnă. Vestea vine pe seama declarației celor de la Quanta Computer, firmă ce se așteaptă la obținerea de profit ca urmare a comenzilor primite în număr mare din partea gigantului din Cupertino.

Această companie se ocupă și cu asamblarea de ceasuri Apple Watch, astfel că informația de astăzi are un strop de adevăr. Despre design-ul și dotările noului smartwatch nu știm mare lucru, zvonurile indicând doar prezența unei baterii mai mari. Ar fi pregătită și o versiune celulară capabilă să funcționeze independent de iPhone.

Poate vedem de această dată un smartwatch cu display circular, fiind nevoie de o schimbare la nivel de look, asta după ce primele două generații au fost identice la acest capitol. Trebuie să ne așteptăm și la variante din ceramică pentru acest Apple Watch Series 3.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×