Apple iPhone 7 este cel mai cumpărat telefon la nivel global în prima jumătate a lui 2017

1.899 ori
<b>Apple iPhone 7 este cel mai cumpărat telefon la nivel global în prima jumătate a lui 2017</b>Dacă vă întrebaţi care e telefonul cel mai cumpărat de pe glob într-un 2017 cu atât de multe tentaţii, avem o surpriză şi nu prea: e vorba despre un terminal Apple. E chiar cel ales de colegul Alex, Apple iPhone 7.

Dacă vă întrebaţi care e telefonul cel mai cumpărat de pe glob într-un 2017 cu atât de multe tentaţii, avem o surpriză şi nu prea: e vorba despre un terminal Apple. E chiar cel ales de colegul Alex, Apple iPhone 7.

Informaţiile vin de la IHS Markit, care indică şi faptul că pe locul 2 după iPhone 7 se afla iPhone 7 Plus. Pe locul 3 avem o prezenţă cel puţin inedită, cea a lui Samsung Galaxy Grand Prime Plus. Acesta este un telefon entry level cu ecran de 5 inch şi rezoluţie de 540 x 960 pixeli. Probabil a fost un best seller în China şi Asia, care au populaţii de peste 1 miliard de locuitori, deci pot genera surprize de gen.

Pe locul 4 se afla iPhone 6s, iar pe locul 5 Samsung Galaxy S8. În cele din urmă pe locul 6 găsim Samsung Galaxy S8+. Trebuie spus şi că în ciuda faptului că iPhone 7 şi 7 Plus se afla la vârful ierarhiei, numărul de unităţi livrate e mai mic decât cel atins de iPhone 6s şi 6s Plus în prima jumătate a anului trecut spre exemplu. iPhone 6, 6s şi acum iPhone 7 au dominat primele jumătăţi de an 2015, 2016 şi 2017, dar cotele lor de piaţă au scăzut, de la 10% la 7% şi acum 5%.

Dacă vă întrebaţi cum stă Samsung faţă de anul trecut, Galaxy S8 şi S8+ împreună nu au depăşit performanţele şi vânzările lui S7 şi S7 Edge anul trecut. Mai trebuie precizat că Samsung are 10 telefoane care au livrat peste 1 milion de unităţi pe lună, Apple are 4, iar firmele din China au 22 de telefoane cu această performanţă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×