Apple iPhone 7 este cel mai cumpărat telefon la nivel global în prima jumătate a lui 2017

1.806 ori
<b>Apple iPhone 7 este cel mai cumpărat telefon la nivel global în prima jumătate a lui 2017</b>Dacă vă întrebaţi care e telefonul cel mai cumpărat de pe glob într-un 2017 cu atât de multe tentaţii, avem o surpriză şi nu prea: e vorba despre un terminal Apple. E chiar cel ales de colegul Alex, Apple iPhone 7.

Dacă vă întrebaţi care e telefonul cel mai cumpărat de pe glob într-un 2017 cu atât de multe tentaţii, avem o surpriză şi nu prea: e vorba despre un terminal Apple. E chiar cel ales de colegul Alex, Apple iPhone 7.

Informaţiile vin de la IHS Markit, care indică şi faptul că pe locul 2 după iPhone 7 se afla iPhone 7 Plus. Pe locul 3 avem o prezenţă cel puţin inedită, cea a lui Samsung Galaxy Grand Prime Plus. Acesta este un telefon entry level cu ecran de 5 inch şi rezoluţie de 540 x 960 pixeli. Probabil a fost un best seller în China şi Asia, care au populaţii de peste 1 miliard de locuitori, deci pot genera surprize de gen.

Pe locul 4 se afla iPhone 6s, iar pe locul 5 Samsung Galaxy S8. În cele din urmă pe locul 6 găsim Samsung Galaxy S8+. Trebuie spus şi că în ciuda faptului că iPhone 7 şi 7 Plus se afla la vârful ierarhiei, numărul de unităţi livrate e mai mic decât cel atins de iPhone 6s şi 6s Plus în prima jumătate a anului trecut spre exemplu. iPhone 6, 6s şi acum iPhone 7 au dominat primele jumătăţi de an 2015, 2016 şi 2017, dar cotele lor de piaţă au scăzut, de la 10% la 7% şi acum 5%.

Dacă vă întrebaţi cum stă Samsung faţă de anul trecut, Galaxy S8 şi S8+ împreună nu au depăşit performanţele şi vânzările lui S7 şi S7 Edge anul trecut. Mai trebuie precizat că Samsung are 10 telefoane care au livrat peste 1 milion de unităţi pe lună, Apple are 4, iar firmele din China au 22 de telefoane cu această performanţă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×