Cum funcţionează iPhone 8 fără buton Home; Iată noul concept de bară status explicat de Bloomberg

2.117 ori
<b>Cum funcţionează iPhone 8 fără buton Home; Iată noul concept de bară status explicat de Bloomberg</b>Unul dintre elementele care au definit iPhone-ul încă de la debutul său în 2007 și până în prezent este butonul home, buton ce va dispărea de pe modelul aniversar. Pentru a ne face o idee cu privire la modalitate în care va fi înlocuit acest element

Uneori ai avantaje când eşti membru al presei şi lucrezi la o publicaţie cu ştate vechi, cum e Bloomberg. Jurnaliştii săi au avut ocazia să vadă imagini exclusive cu iPhone 8 şi au vorbit cu surse 100% sigure care ştiu detalii despre terminal. Cu această ocazie au publicat un material în care explica odată pentru totdeauna cum va opera noul iPhone fără buton Home.

Apple iPhone 8

Respectivul reportaj începe cu informaţii pe care le ştiam sau bănuiam deja, precum faptul că telefonul va fi fabricat din sticlă şi oţel inoxidabil şi va avea un screen to body ratio uriaş. Marea întrebare era cum se va adapta iOS 11, dar şi aplicaţiile la noul format. Bloomberg scrie că în zona inferioară a ecranului va exista o bară software subţire, în locul butonului Home.

Apple iPhone 8

Utilizatorul va putea ridica bara respectivă până la jumătatea ecranului, se pare, pentru a ieşi din standby. Atunci când se află într-o aplicaţie utilizatorul poate face acelaşi gest pentru a porni multitaskingul. De acolo poate face în continuare gesturi în sus pentru a închide aplicaţia şi a reveni la homescreen. Interfaţa de multitasking a primit un design nou şi apare sub forma unor "cards" de sine stătătoare între care putem face swipe.

Apple iPhone 8

Ideea de bara de status în zona inferioară a ecranului a fost vehiculată de multe ori şi asociată cumva cu bara touch OLED de pe MacBook-uri. Seamănă şi cu zona dock de pe iPad, disponibilă odată cu iOS 11. Rămâne de văzut cum vor integra aplicaţiile third party funcţionalităţi care pun la treabă bară de status.

Mai multe detalii aflăm pe 12 septembrie, când aşteptăm şi debutul lui iPhone 7s şi 7s Plus, dar şi al unor noi ceasuri şi Apple TV 4K. Până atunci vă lăsăm cu materialul complet Bloomberg şi speculaţiile acestora. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×