BenQ România lansează proiectorul i500; un dispozitiv cu Android și sistem LED de iluminare

1.353 ori
<b>BenQ România lansează proiectorul i500; un dispozitiv cu Android și sistem LED de iluminare</b>Cei de la BenQ România ne anunță astăzi despre lansarea unui nou proiector interesant - model numit BenQ i500. Acest dispozitiv compact aduce un sistem de iluminare LED, iar interesantă este prezența sistemului de operare Android 4.4 la pachet, OS ce ne

Dacă vă amintiți, de curând am testat un proiector interesant dezvoltat de către cei de la BenQ, și anume modelul W2000 a cărui prezentare o puteți găsi aici. Astăzi aflăm că producătorul aduce pe piața din România un alt dispozitiv la fel de interesant - model numit BenQ i500 ce poate fi admirat în imaginile din cadrul acestui articol.

Proiectorul de față este unul 3D HD ce dispune de o varietate mare de aplicații capabile de streaming wireless, proiecție short-throw LED cu sistem optic de cea mai bună calitate și două boxe de 5W cu cameră de rezonanță pentru un sunet de excepție. Interesant este faptul că acest proiector rulează Android 4.4, fiind astfel capabil să funcționeze ca un dispozitiv independent, cu acces la peste 300 aplicații.

Datorită acestui lucru ne putem bucura de filme, emisiuni, jocuri și transmisii live - toate accesibile pentru utilizator fără cabluri, dispozitive de streaming, PC-uri sau media box-uri. Printre aceste aplicații și servicii de streaming avem următoarele titluri: YouTube by KODI, Spotify, Vimeo, Dailymotion, YuppTV, Aptoide, respectiv Arte.

De asemenea, sunt disponibile și gamepad-uri pentru acest proiector, dar și numeroase jocuri de tip shooter, strategie sau aventură. Putem rula conținut audio și video direct de pe stick USB, afișa fișiere Office fără ajutorul unui PC, dar și proiecta o imagine de până la 2.03 metri de la o distanță de doar 1 metru. Avem suport pentru redare video HD, o rată de contrast de 100.000:1, iar durata de funcționare este de 30.000 ore. 

Pentru mai multe detalii despre acest proiector interesant, puteți accesa pagina BenQ România de aici

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×