Lenovo Moto G4 Plus disponibil în oferta eMAG.ro; costă 1.199 lei și aduce dotări mid-range

1.915 ori
<b>Lenovo Moto G4 Plus disponibil în oferta eMAG.ro; costă 1.199 lei și aduce dotări mid-range</b>De acum în oferta eMAG.ro regăsim și smartphone-ul Lenovo Moto G4 Plus - phablet din zona mid-range ce ne oferă dotări destul de interesante puse în raport cu prețul de comercializare. Primim în cazul de față un display Full HD de 5.5 inch, un procesor

De curând în oferta celor de la eMAG.ro a poposit și smartphone-ul Lenovo Moto G4 Plus - phablet cu display Full HD de 5.5 inch ce poate fi achiziționat acum pentru suma de 1.199 lei. Această sumă ne va aduce un handset destul de bine echipat la nivel hardware, urmând a avea parte de o performanță din zona mid spre upper mid-range, dar și de o experiență software apropiată de cea Android stock.

Lenovo Moto G4 Plus

Printre specificațiile hardware avem procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 617 (4x nuclee Cortex-A53 de 1.5 GHz + 4x nuclee Cortex-A53 de 1.2 GHz), 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare cu posibilitatea de atașare a unui card microSD de până la 256 GB. Avem o cameră foto principală de 16 megapixeli cu deschidere f/2.0, bliț dual-tone și telemetru laser pentru focalizare, senzor ce poate filma la 1080p@30fps.

Lenovo Moto G4 Plus

Cei interesați de partea selfie, vor avea la dispoziție un senzor frontal de 5 megapixeli cu deschidere f/2.2 și funcți auto-HDR. Mai aflați că telefonul sosește cu o baterie de 3000 mAh și faptul că avem și un scanner de amprente la bord. De curând am descoperit că acest model este pe lista de update la Android 7.0 Nougat, release ce ar putea fi distribuit până la sfârșitul acestui an - așadar un alt motiv pentru care achiziția sa ar fi una înțeleaptă.

Îl găsiți aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×