Black Friday la evoMAG: o treime din produsele comandate de Black Friday au fost cu ridicare din showroom; Iată şi alte statistici!

1.294 ori
<b>Black Friday la evoMAG: o treime din produsele comandate de Black Friday au fost cu ridicare din showroom; Iată şi alte statistici!</b>Acum că suntem deja în perioada zilei de Black Friday când s-au mai calmat lucrurile au început să vină cifre legate de această zi specială de shopping şi de la evoMAG. Aflăm că o treime din produsele comandate de Black Friday au fost cu ridicare din show

Acum că suntem deja în perioada zilei de Black Friday când s-au mai calmat lucrurile au început să vină cifre legate de această zi specială de shopping şi de la evoMAG. Aflăm că o treime din produsele comandate de Black Friday au fost cu ridicare din showroom. Alte cifre şi statistici aflaţi mai jos.

evoMAG ne-a informat şi că de Black Friday va procesa comenzile non stop. Am aflat şi că showroom-ul evoMAG din Splaiul Unirii, nr 257-259 va fi deschis în perioada 15-16 noiembrie 2019 între orele 08:00: şi 20:00, iar duminică, 17 noiembrie între 08:00 şi 16:00. Aceste detalii ne arată că publicul nu mai are răbdare după curier, ci preferă să facă un drum în oraş pentru a îşi ridica produsul pe care l-a "vânat" de BF.

Avem şi alte detalii interesante despre evoluţia vânzărilor evoMAG, după cum urmează:

De la începutul campaniei de Black Friday şi până acum, românii au cumpărat în special televizoare, telefoane mobile, electrocasnice, imprimante şi laptopuri. O categorie care a mers bine în acest an a fost şi cea de Sport & Fitness. Iată cum arată unităţile vândute la fiecare categorie:

  • TV & multimedia – 4.200
  • Soluții mobile – 2.700
  • Componente PC – 2.320
  • Electrocasnice – 1.350
  • Imprimante – 1.100
  • Laptopuri – 1.000

evoMAG a pornit propriul Black Friday astăzi după miezul nopţii. Atunci a început a treia rundă de reduceri Black Friday şi cea mai importantă. Oferta va fi activa pe durata a 3 zile, între 15 şi 17 noiembrie, în limita stocului disponibil. Reducerile ajung până la 86% în unele cazuri, la aproape toate categoriile de produse de pe site. Reţineţi şi că puteţi plăti produsele în această perioadă în 40 de rate fără dobânda prin cardul de credit BRD, în 18 rate fără dobânda prin cardul Star de la Banca Transilvania şi în 18 rate fără dobânda prin cardul Euroline. Mai există şi varianta în 11 rate fără dobânda cu cardul de credit IGN şi în 10 rate fără dobânda cu cardul Cetelem, sau în 8 rate fără dobânda cu card Avantaj. Puteți accesa oferta lor de aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×