Computex 2019: ASUS ZenScreen Touch este un monitor extern pentru extra productivitate

585 ori
<b>Computex 2019: ASUS ZenScreen Touch este un monitor extern pentru extra productivitate</b>Show-ul tech Computex 2019 a debutat în Taipei în această săptămână, iar cel mai important nume de acolo este cu siguranţă ASUS. Asta pentru că gigantul taiwanez a împlinit 30 de ani şi îi aniversează la acest eveniment

Show-ul tech Computex 2019 a debutat în Taipei în această săptămână, iar cel mai important nume de acolo este cu siguranţă ASUS. Asta pentru că gigantul taiwanez a împlinit 30 de ani şi îi aniversează la acest eveniment. A debutat cu această ocazie şi ASUS ZenScreen Touch, un monitor portabil cu ecran tactil.

ASUS ZenScreen Touch

Este util pentru gameri şi pentru cei care vor productivitate din mers. Acesta este urmaşul lui ZenScreen de acum un an. Terminalul are o baterie integrată şi a fost prezentat în imaginile oficiale conectat la un Nintendo Switch. Device-ul are pot USB Type-C, dar şi micro HDMI şi o baterie de 7800 m Ah.

ASUS ZenScreen Touch

Ecranul tactil oferă input în 10 puncte şi poate fi conectat la un laptop pentru editare foto/video mai uşoară. Rezoluţia este una Full HD şi terminalul suporta şi input de la un terminal Android, cu minim Android 6.0 la bord. ASUS a lansat şi o aplicaţie Android dedicată pentru display. Include shortcuturi speciale pentru control şi opţiuni speciale pentru scalarea de conţinut.

ASUS ZenScreen Touch

Produsul cântăreşte 900 de grame şi măsoară 9 mm în grosime. Ar trebui să ofere până la 4 ore de funcţionare, dar asta diferă în funcţie de device-ul conectat. Nu avem încă un preţ sau o dată de lansare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×