MWC 2019: HTC lansează 5G Hub, un soi de router 5G pentru locuinţe

1.025 ori
<b>MWC 2019: HTC lansează 5G Hub, un soi de router 5G pentru locuinţe</b>Chiar dacă HTC nu se mai dovedeşte foarte activă în zona smartphone, lucrează totuşi la tehnologiile viitorului. Cochetează cu VR, Blockchain şi mai nou cu 5G. La MWC 2019 a adus un HTC 5G Hub, un soi de router 5G pentru locuinţe, dacă vreţi.

Chiar dacă HTC nu se mai dovedeşte foarte activă în zona smartphone, lucrează totuşi la tehnologiile viitorului. Cochetează cu VR, Blockchain şi mai nou cu 5G. La MWC 2019 a adus un HTC 5G Hub, un soi de router 5G pentru locuinţe, dacă vreţi.

Compania taiwaneză a anunţat şi un 5G Hotspot pentru operatorul Sprint, care va sosi în acest an. HTC 5G Hub nu are preţ încă, dar ştim că va ajunge la anumiţi comercianţi din Vest în trimestrul 2. Acesta este un mobile smart hub, care e gândit atât pentru businessuri, cât şi pentru utilizarea casnică. Permite conectarea a multiple terminale la viteze ridicate, specifice 5G, la nivel de câţiva Gbps.

HTC 5G Hub

HTC afirmă că multipli operatori de pe glob îi vor oferi soluţia clienţilor. Are deja parteneri că Sprint, Telstra, EE UK, Three UK, Deutsche Telekom, Elisa şi Sunrise. Produsul este gândit pentru consumul VR şi AR printre altele şi face echipă bună cu head seturile HTC Vive. La bord se afla un ecran tactil de 5 inch HD, iar la interior procesorul Snapdragon 855 şi modemul 5G Snapdragon X50.

Are şi 5G, WiFi ad la 60 GHz, USB Type-C 3.1 şi DisplayPort, dar şi Gigabit Ethernet. Alte dotări includ 4 GB RAM şi 32 GB stocare, Android 9.0 Pie cu HTC Sense şi o baterie generoasă de 7.660 mAh. În plus are două difuzoare la bord şi microfon Always Listening. Îmi sună a boxa deşteaptă, pe lângă hub 5G sincer.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×