DJI Osmo Pocket este un gimbal ce are cameră video integrată; Filmează 4K și vine în magazine de sărbători

1.551 ori
<b>DJI Osmo Pocket este un gimbal ce are cameră video integrată; Filmează 4K și vine în magazine de sărbători</b>Din partea celor de la DJI vine pe neașteptate astăzi lansarea lui Osmo Pocket, un gimbal ceva mai diferit care are cameră video integrată la pachet. Produsul este capabil de filmare 4K Ultra HD și aflăm că lansarea sa în magazin vine la fix

Pe neașteptate iată că cei de laDJI anunță astăzi lansarea unui produs tare interesant și anume Osmo Pocket, un gimbal ce vine cu o cameră video la pachet. Noul gadget se remarcă și prin dimensiunile sale, fiind cel mai compact gimbal din portofoliul companiei chineze, având o greutate de doar 116 grame și o înălțime de 101,6 mm. 

DJI OSMO Pocket

DJI Osmo Pocket are rolul de a oferi captură video similară cu cea obținută de o dronă, asta în vreme ce adoptă dimensiunea unui GoPro. Aflăm că dispozitivul de față utilizează multe din tehnologiile camerei video regăsite pe drona Mavic Air, dar și tehnologia de gimbal adoptată de către această dronă compactă. 

DJI OSMO Pocket

Camera are un sistem de stabilizare pe 3 axe, un senzor 1/2.3-inch ce poate filma 4K la 60 fps și la un bit rate de 100 Mbps, iar bateria ne promite până la 2 ore de autonomie dacă alegem filmarea 4K la 30fps. Se pot realiza și fotografii la o calitate de 12 megapixeli și avem parte de un sistem de microfoane duale pentru înregistrarea audio.

Un detaliu pe care l-ați remarcat probabil, este și prezența unui mic ecran tactil (de doar 1 inch) ce are rol de vizor. Se oferă suport pentru conectarea de terminale Android sau iOS și vor exista și accesorii speciale. DJI Osmo Pocket ajunge în magazine din 15 decembrie la un preț de 349 dolari. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×