Redmi Go este primul smartphone Xiaomi cu Android Go; Debutează la un preț de 80 euro

1.154 ori
<b>Redmi Go este primul smartphone Xiaomi cu Android Go; Debutează la un preț de 80 euro</b>După ce în 2017 cei de la Xiaomi uimeau publicul prin lansarea lui Mi A1, primul telefon din portofoliu ce adopta platforma Android One, iată că la 2 ani distanță vine și debutul primului model Android GO. Aceasta este

După ce în 2017 cei de la Xiaomi uimeau publicul prin lansarea lui Mi A1, primul telefon din portofoliu ce adopta platforma Android One, iată că la 2 ani distanță vine și debutul primului model Android GO. Aceasta este platforma software adresată device-urilor cu hardware entry-level, OS care de astăzi se regăsește și pe smartphone-ul numit Xiaomi Redmi Go pe care îl puteți vedea în imaginile de mai jos. 

Xiaomi Redmi Go

Așa cum era de așteptat, dotările nu impresionează, dar măcar prețul este unul accesibil. Costă doar 80 euro și pe lista sa de specificații întâlnim un ecran de 5 inch cu rezoluție HD de 1280 x 702 pixeli și aspect 16:9 pentru imagine, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 425 de 1.4 GHz și numai 1 GB RAM.

Xiaomi Redmi Go

Primim variante cu 8 sau 16 GB de stocare flash + slot microSD pe ambele, o cameră frontală de 5 megapixeli și în spate o cameră de 8 megapixeli cu bliț LED. Telefonul mai oferă slot dual-SIM și o baterie de 3000 mAh care va asigura peste o zi de autonomie ținând cont de procesorul eficient energetic.

Xiaomi Redmi Go debutează comercial de luna viitoare în Europa și avantajul lui Android Go este dat de aplicațiile speciale din suita Go create să ocupe mai puțin pe device și să consume mai puține date mobile. De asemenea, avem și o interfață stock. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×