Turul Magazinelor #506: Placă de surf electrică, ASUS ROG Phone la reducere, televizor Full HD de 101 cm sub 800 lei

1.753 ori
<b>Turul Magazinelor #506: Placă de surf electrică, ASUS ROG Phone la reducere, televizor Full HD de 101 cm sub 800 lei</b>Astăzi ne întoarcem la turul magazinelor clasic, la o ediție generoasă cu produse pe măsură. Pe lista noastră se află un televizor cu diagonală mare la preț accesibil, o placă de surf electrică ideală pentru la vară, dar și un smartphone

Am revenit cu Turul Magazinelor cel mare şi gras, rumenit şi pus la proţap pentru voi. E vorba despre o colecţie de reduceri şi oferte speciale, de această dată unele cu preţuri foarte atractive, ba chiar reduceri la produse recent lansate. Spre exemplu ASUS ROG Phone de abia a ajuns pe piaţă şi deja are discount. Asta în vreme ce un televizor de 101 cm vine la o sumă excelentă, iar o placă de surf electrică mi s-a părut destul de interesantă să merite un loc în tur. Avem şi tracker GPS, bibelou cu Pokemon şi monitor de gaming, toate mai jos.

1. Televizor LED Orion 101 cm, Full HD

Televizor LED Orion 101 cm

În general acoperim televizoarele 4K în Turul Magazinelor, dar am zis să facem o excepţie de această dată, acoperind şi un model Full HD. Asta pentru că are o diagonală destul de generoasă, de 101 cm şi preţ prea bun la evoMAG.ro. Retailerul cere sub 800 de lei pe el şi oferă la pachet şi o cartelă Orange Prepay de 6 euro cadou. Televizorul are unghi de vizualizare de 178 de grade, tuner digital DVB-T/T2/S/S2/C şi două difuzoare de 8W integrate. Mai vine şi cu slot CI şi port USB 2.0, plus două porturi HDMI.

2. Placă surf electrică

 Placă surf electrică

Ştiu, ştiu, preţul e prohibitiv, dar uneori acoperim şi produse interesante, inedite, nu doar reduceri. E prima oară în viaţa mea când văd în România la vânzare o placă de surf, cu atât mai puţin una electrică. O are eMAG.ro la suma de 25.399 lei. Prinde viteză maximă de 40 km/h şi are autonomie de o oră. Designul arată SF, ca un hoverboard de Star Trek.

Acesta este de fapt un "jetboard" şi faţă de o placă de surf normală, nu are nevoie de vânt si valuri pentru propulsie. Are un controller wireless şi suportă până la 150 de kilograme, deşi şi surferii mai corpolenţi sunt acceptaţi.

3. ASUS ROG Phone

ASUS ROG Phone

De abia lansat la început de lună şi deja la reducere! ASUS ROG Phone pornea de la 4300-4400 de lei pe piaţa locală şi acum ajunge la doar 4.199 lei la Quickmobile.ro. E vorba despre versiunea cu 8 GB RAM şi 128 GB stocare aici a telefonului de gaming. Acesta oferă cel mai sus tactat procesor Snapdragon 845 de pe piaţă şi cele mai zgomotoase difuzoare testate vreodată la Mobilissimo.ro.

Are şi 3 butoane ultrasonice speciale pentru gaming, o cameră duală şi o baterie generoasă. Ecranul de 6 inch este unul cu timp de răspuns de 1 ms, refresh rate de 90 Hz şi suport HDR.

4. Monitor gaming Acer KG251QF, 24.5 inch

Acer KG251QF

Rămânem tot în zona gaming-ului, cu un monitor LED Acer, pe care PCGarage.ro îl vinde la suma de 899 lei. Are muchii foarte înguste, poate chiar cele mai înguste văzute de mine în ultima vreme şi vine cu timp de răspuns de 1 ms. Are diagonală generoasă, de 24.5 inch, aspect 16:9 şi un contrast uriaş, de 100.000.000:1. Vine şi cu două boxe integrate de 4W şi cântăreşte 4.2 kilograme. Trebuie spus şi că vine cu refresh rate de 144 Hz şi are ieşiri HDMI, DVI şi DisplayPort.

5. Tracker GPS

Tracker GPS

Fie că sunteţi un soţ gelos, un părinte care vrea să ştie unde este cel mic sau vreţi să aveţi un tracker pe bagajul pus în cala avionului, acest accesoriu vă va fi util. Costă 12.99 dolari la GearBest.com şi face parte dintr-o ofertă specială Flash Sale. Este un tracking locator care vă va găsi persoana/obiectul la care este ataşat în timp real. E bun şi pentru vehicule şi are nevoie de o cartelă SIM şi poate fi urmărit cu Google Maps. Mai are şi magneţi deci poate fi ataşat la automobil.

6. Bilă 3D de cristal

Bilă 3D de cristal

Pentru cei mici (sau chiar şi cei mari pasionaţi de fenomenul Pokemon), am găsit această bilă de cristal cu imaginea colorată a unui Pokemon la interior. Costă 9.59 euro şi e bună ca lampă de pe noptieră celui mic. Bila este transparentă, iar la interior se află simularea unei figurine 3D prin LED-uri colorate. Puteţi alege dintre o sumedenie de personaje celebre Pokemon. Pikachu inclus!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×