Elephone ELE Box este o mini boxă portabilă cu baterie integrată ce promite până la 6 ore de playback audio continuu

845 ori
<b>Elephone ELE Box este o mini boxă portabilă cu baterie integrată ce promite până la 6 ore de playback audio continuu</b>Chinezii de la Elephone produc pe lângă smartphone-uri și o serie de gadget-uri interesante precum această mini boxă portabilă despre care aflăm astăzi. Produsul de față se numește Elephone ELE Box și el aduce la pachet o baterie de 1000 mAh care promite

Compania chineză Elephone lansează pe lângă smartphone-uri și diverse accesorii sau gadget-uri precum această boxă portabilă pe care o vedeți în imaginile de moi jos. Produsul poartă numele de Elephone ELE Box și avem aici de-a face cu un mini difuzor ce se poate conecta la smartphone prin intermediul unei conexiuni stabile Bluetooth 4.1.

Elephone ELE Box

Ni se oferă la interior un acumulator de 1000 mAh care odată încărcat complet ne va oferi o autonomie de până la 6 ore de playback audio continuu. Această boxă va fi disponibilă pentru început în trei variante de culoare (cyan, alb, roz) și nu este exclus ca pe viitor să vedem și alte nuanțe aduse pe piață.

Din păcate detaliile despre performanțele audio ale acestui gadget lipsesc pentru moment din ecuație, dar aflăm mai multe în următoarele zile când ar trebui să ne fie dezvăluit și prețul de comercializare. De remarcat aici și design-ul foarte modern pe care boxa îl adoptă și look-ul său tineresc dat de culorile vii pe care le adoptă. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×