Elephone S7 se livrează oficial în câteva ţări din Europa, sosind în 2-4 zile; România e pe listă!

Autor:  | Publicat în:  Elephone 2.501 ori
<b>Elephone S7 se livrează oficial în câteva ţări din Europa, sosind în 2-4 zile; România e pe listă!</b>În vreme ce așteptăm debutul oficial al smartphone-ului Elephone S8, iată că actualul model S7 poate fi achiziționat acum și cu livrare în Europa și asta în doar 2-4 zile grație retailerilor ce oferă produsul direct din stocul european. Acest terminal

Unul dintre cele mai arătoase telefoane ale acestui an, din rândul celor realizate de companii mai puţin proeminente este Elephone S7. Considerat de mulţi o clonă (reuşită) de Galaxy S7, terminalul e subiect de ştiri azi, pentru că mai nou se livrează oficial în Europa.

Clienţii care locuiesc în Germania, Spania şi alte câteva naţiuni europene, printre care şi România vor putea primi produsul în 2-4 zile. Elephone S7 este un terminal cu muchii foarte înguste ale ecranului şi care adoptă atât un panou frontal rotunjit, cât şi un panou din sticlă în spate, ce vine tot cu muchii curbate. Handsetul costă 249 dolari aici şi vine cu procesor MediaTek Helio X20 deca core, dar şi cu 4 GB RAM.

Am văzut în ultima vreme o serie de retaileri din China şi producători de telefoane înfiinţând depozite de produse speciale pentru UE, pentru că terminalele lor să ajungă mai rapid pe Bătrânul Continent. Elephone S7 e un handset atractiv, dacă avem în vedere raportul calitate-pret, iar el aduce şi o cameră de 13 megapixeli, un ecran de 5.5 inch Full HD şi o cameră frontală de 5 MP.

Terminalul are 2 variante: una cu diagonală de 5.2 inch şi una de 5.5 inch. Cu puţin noroc vom avea şi noi unul pentru review în curând, in vreme Elephone pregătește lansarea succesorului numit S8. 

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×