eMAG pune la vânzare uriașul depozit de 120.000 metri pătrați pe care îl inaugura pe final de 2018

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 6.807 ori
<b>eMAG pune la vânzare uriașul depozit de 120.000 metri pătrați pe care îl inaugura pe final de 2018</b>Weekend-ul ne aduce și vești interesante de pe plan local, gigantul retailer eMAG având în plan vânzarea celui mai mare depozit din sud-estul Europei. Este vorba despre construcția inaugurată pe

Weekend-ul ne aduce și vești interesante de pe plan local, gigantul retailer eMAG având în plan vânzarea celui mai mare depozit din sud-estul Europei. Este vorba despre construcția inaugurată pe finalul anului trecut în comuna Joița de lângă București, o unitate de 120.000 metri pătrați în care s-au investit aproximativ 40 milioane de euro.

Profit.ro ne aduce la cunoștiință faptul că acest depozit va fi scos la vânzare pentru un preț cuprins între 50-60 milioane de euro, randamentul investiției fiind de 7%. Mai aflăm și că potențialul cumpărător va avea posibilitatea de a extinde acest depozit pe terenul rămas disponibil din totalul de 60 hectare pe care se află ridicată construcția. 

Există deja și cumpărători care s-au arătat interesați de depozitul eMAG, printre aceștia numărându-se și dezvoltatorul belgian de spații logistice WDP. Apropo de facilitate, acesta are o capacitate pentru depozitarea a până la 2 milioane de produse fiind destinate produselor de dimensiuni medii și mari. În momentul de față lucrează 850 angajați aici, iar într-o zi de vârf se pot ajunge chiar și până la 200 camioane cu marfă încărcate. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×