eMAG pune la vânzare uriașul depozit de 120.000 metri pătrați pe care îl inaugura pe final de 2018

7.034 ori
<b>eMAG pune la vânzare uriașul depozit de 120.000 metri pătrați pe care îl inaugura pe final de 2018</b>Weekend-ul ne aduce și vești interesante de pe plan local, gigantul retailer eMAG având în plan vânzarea celui mai mare depozit din sud-estul Europei. Este vorba despre construcția inaugurată pe

Weekend-ul ne aduce și vești interesante de pe plan local, gigantul retailer eMAG având în plan vânzarea celui mai mare depozit din sud-estul Europei. Este vorba despre construcția inaugurată pe finalul anului trecut în comuna Joița de lângă București, o unitate de 120.000 metri pătrați în care s-au investit aproximativ 40 milioane de euro.

Profit.ro ne aduce la cunoștiință faptul că acest depozit va fi scos la vânzare pentru un preț cuprins între 50-60 milioane de euro, randamentul investiției fiind de 7%. Mai aflăm și că potențialul cumpărător va avea posibilitatea de a extinde acest depozit pe terenul rămas disponibil din totalul de 60 hectare pe care se află ridicată construcția. 

Există deja și cumpărători care s-au arătat interesați de depozitul eMAG, printre aceștia numărându-se și dezvoltatorul belgian de spații logistice WDP. Apropo de facilitate, acesta are o capacitate pentru depozitarea a până la 2 milioane de produse fiind destinate produselor de dimensiuni medii și mari. În momentul de față lucrează 850 angajați aici, iar într-o zi de vârf se pot ajunge chiar și până la 200 camioane cu marfă încărcate. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×