Huawei a livrat 200 de milioane de telefoane în 2019, cu 2 luni mai rapid decât în 2018

1.250 ori
<b>Huawei a livrat 200 de milioane de telefoane în 2019, cu 2 luni mai rapid decât în 2018</b>Ştiam deja de mai bine de o săptămână ca Huawei nu a avut un an 2019 chiar rău, uitându-ne peste veniturile sale pe primele 3 trimestre din acest an. Şi asta în ciuda interdicţiei americane. Acum descoperim şi că gigantul chinez ar fi livrat 200 de mil.

Ştiam deja de mai bine de o săptămână ca Huawei nu a avut un an 2019 chiar rău, uitându-ne peste veniturile sale pe primele 3 trimestre din acest an. Şi asta în ciuda interdicţiei americane. Acum descoperim şi că gigantul chinez ar fi livrat 200 de milioane de telefoane în 2019, conform unui anunţ oficial.

Huawei a ajuns la cota de 200 de milioane de unităţi cu 2 luni mai rapid în 2019 faţă de 2018. Rezultatul e cu atât mai impresionant, cu cât compania ajungea pentru prima oară la 100 de milioane de unităţi în 2016. Informaţia a venit în cadrul unui eveniment din China, unde Huawei a lansat în sfârşit telefonul pliabil Huawei Mate X 5G. Acesta ajunge în magazinele chineze pe 15 noiembrie.

Cât despre situaţia Huawei, recent Ren Zhengfei a anunţat că îşi reduce estimările pesimiste cu privire la pierderi de 20-30 de miliarde de dolari din cauza interdicţiei SUA. Mai nou ar fi 10 miliarde de dolari şi cred că se reduce şi acea perioadă de revenire de 2-3 ani menţionată de oficial. Acesta subliniază cu fiecare ocazie ca proiectul HarmonyOS nu are rolul de a înlocui Android, pentru a nu aliena partenerul american.

În acest moment cele mai noi flagship-uri ale companiei, cele din gama Mate 30 nu au aplicaţii Google şi situaţia nu pare a se rezolva prea curând. Sunt workaround-uri şi tentative de a relansa telefoane mai vechi sub branding nou, dar asta nu poate dura la infinit. Teoretic Trump s-a înţeles cu China la ultimul summit, dar mai durează până se văd efectele înţelegerii.

Ce pot să spun e ca un Huawei fără şicanele SUA din acest an ar fi depăşit probabil deja Samsung în topul producătorilor smartphone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×