Xiaomi vrea să îşi tripleze numărul de magazine din Europa până la final de 2019

1.510 ori
<b>Xiaomi vrea să îşi tripleze numărul de magazine din Europa până la final de 2019</b>Xiaomi e pe cai mari şi vrea să cucerească şi mai abitir Europa. Deja are un preţ imbatabil pentru Xiaomi Mi 9, care e foarte dorit pe plan european şi epuizat la vânzările fulger din China. India e ca şi cucerită, iar filialele europene înfloresc. Chinez

Xiaomi e pe cai mari şi vrea să cucerească şi mai abitir Europa. Deja are un preţ imbatabil pentru Xiaomi Mi 9, care e foarte dorit pe plan european şi epuizat la vânzările fulger din China. India e ca şi cucerită, iar filialele europene înfloresc. Chinezii nu se opresc aici şi doresc să îşi tripleze numărul de magazine din Europa până la final de an.

Acum au mai puţin de 50 şi vor că finalul de 2019 să îi prindă cu peste 150 de store-uri. E vorba despre magazine fizice, reprezentanţe dacă vreţi, aşa cum nu prea vedem la companiile chineze în Vest. Vicepreşedintele Xiaomi, Wang Xiang este cel cu planurile mari şi nu putem să nu ne întrebam dacă vom vedea în sfârşit şi miticul Xiaomi Store deschis în România, unul oficial, cu garanţie şi preţuri ca în celelalte ţări europene.

Ca să faceţi o idee cum a evoluat Xiaomi, firma de studii de piaţă Canalys raporta la final de 2018 faptul că firmele chinezeşti au generat 32% din livrările smartphone din Europa. Huawei a avut partea leului, cu 23%, iar Xiaomi a avut 6%. În Europa companiile chineze sunt mai puţin discriminate decât în State, iar Xiaomi pare să fi prosperat pe Bătrânul Continent.

Livrările Xiaomi şi Huawei au crescut cu 62% şi respectiv 52% în ultimul trimestru, în Europa. Samsung şi Apple au picat în aceeaşi perioadă. SUA rămâne deocamdată doar tărâmul făgăduinței, iar șansele de a fi acceptați sunt mici în contextul politic și economic actual.

În ultimii 2 ani am văzut deschideri de magazine Xiaomi în Franţa, Italia, Spania, Germania, recent şi Grecia, Ungaria şi Turcia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×