Facebook introduce serviciul de transfer de bani prin intermediul aplicației Messenger

828 ori
<b>Facebook introduce serviciul de transfer de bani prin intermediul aplicației Messenger</b>Dacă Apple și Google &icirc;ncearcă să-și atragă utilizatorii prin implementarea unui serviciu de plăți mobile cu telefonul, iată că cei de la Facebook au recurs la o altă metodă. Aceștia au anunțat astăzi o funcție disponibilă &icirc;n...

Dacă Apple și Google încearcă să-și atragă utilizatorii prin implementarea unui serviciu de plăți mobile cu telefonul, iată că cei de la Facebook au recurs la o altă metodă. Aceștia au anunțat astăzi o funcție disponibilă în aplicația Messenger ce ne permite transferul de bani către apropiați doar printr-un singur click.

Mai precis, odată ce ambii participanți la conversație vor avea adăugat un card de credit la contul de Facebook, aceștia vor putea tranfera bani prin apăsarea simbolului $. Aflăm totuși că pentru moment această funcție este disponibilă doar pentru utilizatorii americani.

De asemenea, ni se dezvăluie că sunt acceptate doar cărți de credit Visa sau MasterCard. Ce este inedit la această funcție, este faptul că Facebook nu va percepe taxa pentru utilizarea sa. Nu în ultimul rând Facebook precizează că funcția va sosi atât pe iOS, cât și pe Android în următoarele luni. În cazul iOS va fi present și suportul pentru plăți via TouchID pentru mai multă siguranță.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×