Aplicațiile din magazinul Play vor fi testate și notate de către personalul Google începând de astăzi

1.053 ori
<b>Aplicațiile din magazinul Play vor fi testate și notate de către personalul Google începând de astăzi</b>Pe l&acirc;ngă Facebook, și Google a avut un anunț important de făcut &icirc;n cursul acestei zilei, anunț ce vizează aplicațiile din Google Play. Aflăm că &icirc;ncep&acirc;nd de acum Google va opta pentru o echipă de angajați ce se va ocupa...

Pe lângă Facebook, și Google a avut un anunț important de făcut în cursul acestei zilei, anunț ce vizează aplicațiile din Google Play. Aflăm că începând de acum Google va opta pentru o echipă de angajați ce se va ocupa de testarea și notarea aplicațiilor disponibile, modalitate prin care se va crea o comunitate mai sigură.

Astfel, aplicațiile prezente în acest moment în Google Play vor fi luate la un control amănunțit, fiind vizate cele infectate cu malware, sau cele care nu respectă regulile de publicare. De asemenea, inițial va exista și un sistem automat ce va căuta aplicațiile virusate.

Ulterior, angajații vor trece la procesul de testare a aplicațiilor. Odată cu acest anunț, Google a dezvăluit și un nou sistem de notare a jocurilor/aplicațiilor din magazinul Play în funcție de categoria de vârstă din care fac parte. În final ni se dezvăluie că anul trecut Google a plătit uriașa sumă de 7 miliarde dolari către dezvoltatori.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×