Proiectul de finanțare Jolla Tablet depășește 1.82 milioane de dolari, intra În următoarea etapă

Autor:  | Publicat în:  Jolla 783 ori
<b>Proiectul de finanțare Jolla Tablet depășește 1.82 milioane de dolari, intra În următoarea etapă</b>Ieri mai erau 12 ore și perioada de finanțare pentru tableta Jolla se încheia și mai rămăseseră încă 30.000 de dolari de strâns. Ei bine, fanii Jolla s-au mobilizat și au strâns 100.000 de dolari, suma finală fiind de 1.824 milioane de...

Ieri mai erau 12 ore și perioada de finanțare pentru tableta Jolla se încheia și mai rămăseseră încă 30.000 de dolari de strâns. Ei bine, fanii Jolla s-au mobilizat și au strâns 100.000 de dolari, suma finală fiind de 1.824 milioane de dolari.

întreg proiectul a fost finanțat prin crowdsourcing, acel tip de donații și campanie de strângere de fonduri în genul Indiegogo și Kickstarter. Entuziasmul este mare aici, deoarece firma Jolla este reprezentată de nucleul revoluționar de la Nokia, care a lucrat la MeeGo și nemulțumit de apropierea de Microsoft a părăsit firma finlandeză. Apoi Jolla a creat Sailfish OS, a lansat și un prim telefon nu prea impresionant și acum pregătește o tabletă.

Fiecare prag de finanțare atins aducea o funcție nouă pe tableta, astfel ca primul prag de 1.5 milioane de dolari a adus suport pentru carduri microSD de pana la 128 GB, iar pragul 2, de 1.75 milioane de dolari a adus split screen. Exista si un prag 3, de 2.5 milioane de dolari, dar el nu a fost atins (ar fi adus suport 3.5G).

2015 va fi un an foarte interesant, cu tableta Nokia N1 care va debuta în trimestrul întâi și apoi și modelul Jolla Tablet, deja precomandat de atât de mulți finanțatori ai proiectului. Va deveni oare Jolla peste câțiva ani următorul NeXT și va fi recumparata de Nokia că în cazul Apple/NexT?

Tableta Jolla vine cu un ecran de 7.85 inch, 32 GB stocare, 2 GB RAM, camera de 5 megapixeli si procesor quad core Intel.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×