Jolla pregătește o lansare deosebită pentru săptămâna viitoare: am putea vedea o licențiere către Jolla a brandului Nokia?

1.195 ori
<b>Jolla pregătește o lansare deosebită pentru săptămâna viitoare: am putea vedea o licențiere către Jolla a brandului Nokia?</b>Jolla este compania finlandeză care încearcă să continue misiunea pornită de Nokia cu MeeGo cu ani buni în urmă. Firma este practic un startup format din foști angajați Nokia, nemulțumiți de direcția în care mergea compania. După un prim...

Jolla este compania finlandeză care încearcă să continue misiunea pornită de Nokia cu MeeGo cu ani buni în urmă. Firma este practic un startup format din foști angajați Nokia, nemulțumiți de direcția în care mergea compania. După un prim telefon cu Sailfish OS, lansat în noiembrie 2013, acum ne pregătim de un nou anunț, programat pentru săptămâna viitoare.

Se pare că pe 19 noiembrie va fi anunțat ceva deosebit, dar nu au fost oferite prea multe detalii. Jolla a postat doar o fotografie cu rol de teaser pe Facebook, împreună cu o numărătoare inversă. Imaginea include și profilul unui terminal, deși unghiul la care e prezentat e ciudat.

Astfel el nu indica foarte clar dacă avem de-a face cu o tabletă sau cu un telefon, ambele fiind posibile în acest caz. De remarcat faptul că și Nokia va avea un eveniment cu 2 zile înainte de anunțul Jolla și recent directorul executiv al firmei rămase în Finlanda a declarat că această companie ar putea reveni pe piață. Am putea vedea o licențiere către Jolla a brandului Nokia și va fi interesant ce OS va folosi un produs care să încrucișeze brandurile: Sailfish OS sau Android?

Primul telefon Jolla a fost o dezamăgire, având prețul prea ridicat pentru funcțiile sale midrange. Sperăm că noul venit va face o impresie mai bună.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×