Smartphone-urile Oppo R7 Plus și R7s primesc un Android aproape stock grație ROM-ului Project Spectrum

1.128 ori
<b>Smartphone-urile Oppo R7 Plus și R7s primesc un Android aproape stock grație ROM-ului Project Spectrum</b>După ce la sfârșitul lunii noiembrie 2015, cei de la Oppo anunțau lansarea unui ROM mai special menit să aducă utilizatorilor o experiență Android aproape stock, iată că debutul se întâmplă astăzi. ROM-ul numit Project Spectrum sosește pe smartphone-urile

În luna noiembrie a anului trecut, producătorul chinez Oppo anunța lansarea unui program interesant destinat smartphone-urilor din portofoliu, cunoscut sub denumirea de Project Spectrum despre care v-am povestit aici. De astăzi programul debutează pe smartphone-ul Oppo R7s, urmând ca la sfârșitul acestei luni să îl vedem și pe R7 Plus.

Potrivit celor de la Oppo, acest ROM special combină toate avantajele existente în Android 6.0.1 Marshmallow (Doze Mode, Google Now on Tap), dar și unele elemente din interfața Color OS. Beneficiem de funcția double-tap pentru deblocarea ecranului, dar și de posibilitatea de a desena diverse caractere pentru deschiderea unor aplicații preferate.

Se include aici suportul pentru tehnologia VOOC Flash Charge, aplicația de cameră Oppo, dar și multe alte elemente ce așteaptă a fi descoperite. Avem iată parte de o experiență Android aproape stock, fiind aduse doar câteva funcții și aplicații existente la ora actuală și pe smartphone-urile ce rulează ColorOS.

Aflați că o variantă beta pentru ROM-ul Project Spectrum destinată lui Oppo R7 Plus va fi lansată pe data de 13 mai. Puteți afla mai multe detalii direct de pe site-ul oppo.com ce poate fi găsit chiar aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×