Foxconn confirmă extinderea operaţiunilor în SUA, în tandem cu operatorul Softbank, care va investi 50 de miliarde de dolari acolo

1.055 ori
<b>Foxconn confirmă extinderea operaţiunilor în SUA, în tandem cu operatorul Softbank, care va investi 50 de miliarde de dolari acolo</b>Astăzi cei de la Foxconn au confirmat extinderea operațiunilor în SUA, în tandem cu operatorul SoftBank care pregătește investiții în valoare totală de aproximativ 50 miliarde de dolari. Acest pas realizat de către compania celebră pentru simplul fapt

În ceea ce pare a fi prima veste buna după alegerea lui Donald Trump ca preşedinte în SUA, operatorul japonez SoftBank şi-a anunţat intenţia de a investi 50 de miliarde de dolari în State, iar împreună cu ei vine şi Foxconn din China. În vreme ce SoftBank va genera 50.000 de joburi noi, Foxconn îşi va muta probabil o parte din producţia iPhone în State.

Foxconn

Trump l-ar fi convins pe CEO-ul SoftBank să facă investiţia, iar documentele care au apărut legate de această iniţiativă includeau şi numele Foxconn. De remarcat că SoftBank deţine 80% din operatorul american Sprint şi se discută şi despre o fuziune cu T-Mobile. Preşedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump a subliniat că faţă de administraţia Obama, va fi mai deschis la colaborarea cu firme străine şi va reduce din piedicile şi reglementările complicate de până acum.

Reprezentanţii Foxconn au oferit o declaraţie oficială, conform căreia au planuri de extinde în State, ce ar putea implica fabrici şi zeci de mii de joburi. Vă reamintesc că Donald Trump afirmase recent că a discutat cu Tim Cook despre localizarea producţiei iPhone în SUA şi ce ar implica acest proces. Deocamdată suntem precauţi legat de aceste veşti, care parcă sună prea bine.

Ultima oară când o companie chineză a vrut să creeze o mega fabrica în SUA au apărut probleme cu plăţile şi finanţarea, LeEco fiind aproape de colaps financiar. Ceva îmi spune totuşi că Foxconn va avea mai mult succes.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×