Sony ar urma să fie primul mare producător de telefoane care oferă actualizarea la Android 7.1.1

1.966 ori
<b>Sony ar urma să fie primul mare producător de telefoane care oferă actualizarea la Android 7.1.1</b>Printre primele companii de pe piață ce și-au anunțat inițiativa de a aduce actualizarea Android 7.0 Nougat cât mai rapid pe ultimele smartphone-uri din portofoliu, s-a numărat și Sony. Aceeași firmă ar avea deja în plan să ofere update-ul la versiunea

Sony Mobile a fost printre primele companii care au pornit o iniţiativă legată de actualizările Android, sub forma echipei Concept. Acum această echipă are ca scop lansarea în premieră a lui Android 7.1.1 pe terminalele Xperia, înaintea oricărui alt producător.

Printre noutăţile aduse de acest release se numără şi o opţiune Restart în meniul Power şi tastatura "image keyboard" pentru aplicaţiile suportate. Dezvoltatorii din segmentul Xperia Concept au deja codul sursă pentru pachetul software şi aşteaptă acum suita de aplicaţii (GMS apps) şi Compatibility Test Suite (CTS) de la Google.

Nu avem încă o dată clară a sosirii actualizării pe modele ca Xperia XZ sau X Compact, dar probabil o aflăm până la Crăciun. Android 7.1.1 a sosit până acum pe modelele Pixel şi Nexus de la Google şi cam atât, aducand bug fix-uri şi optimizări, noi emoji-uri, GIF-uri trimise cu ajutorul tastaturii virtuale, shortcuturi oferite direct din homescreen, cu o apăsare lungă pe un icon pentru a realiza o acţiune.

Spre exemplu puteţi intra direct într-o conversaţie din Google Messenger ţinând apăsat pe iconul asociat. Să vedem cât de repede se va mişca Sony totuşi, de vreme ce Nougat a sosit recent pe Xperia XZ şi X Performance.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×