Sud-coreenii de la Samsung brevetează o dronă în formă de OZN

1.303 ori
<b>Sud-coreenii de la Samsung brevetează o dronă în formă de OZN</b>Iată că sud-coreenii de la Samsung nu lucrează doar la noi design-uri și tehnologii asociate smartphone-urilor pe care pregătesc să le aducă pe piață, ci și la drone cu look inedit. Un asemenea produs vedem astăzi proaspăt brevetat, unul ce adoptă

După atât de multe brevete Samsung legate de terminale flexibile, facem o pauză azi şi aruncăm o privire asupra unei proprietăţi intelectuale a sud coreenilor legată de o dronă. Şi nu e orice dronă, precum vreun Phantom sau Parrot, ci una în formă de OZN.

Drona Samsung

La prima vedere aparatul aduce şi cu un Frisbee puţin şi remarcăm şi acea grilă în stil ventilator pe care o include ineditul model. Un motor ar trebui să se afle în spatele spiţelor şi vedem că există şi două picioare pentru aterizarea fără hurducături prea mari. Documentele descriu drona drept un aparat de zbor fabricat din metal şi răşină sintetică, integrând o cameră în zona în formă de dom din partea inferioară.

Drona Samsung

Aparent acea zonă va fi transparentă, de dragul capturii foto/video. Brevetul menţionează că anumite aspecte ale dronei ar putea fi modificate, dar designul şi formatul vor fi cel mai probabil păstrate. Această maşinărie mă duce puţin cu gândul şi la dronele din jocurile Metal Gear Solid, la rândul lor inspirate din designul navei Enterprise din Star Trek.

Dacă până acum a tot văzut lumea OZN-uri pe câmp, să vedeţi acum ce o să fie după lansarea produsului!

Drona Samsung

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×