Foxconn obține venituri record în noiembrie; creșterea de la an la an este de 18.5%

788 ori
<b>Foxconn obține venituri record în noiembrie; creșterea de la an la an este de 18.5%</b>Un raport marca DigiTimes ne dezvăluie astăzi faptul că Foxconn a obținut venituri record în luna noiembrie a acestui an, cifrele înregistrate fiind cu 18.5% mai mari decât cele din aceeași perioadă a anului trecut. Putem spune că

Prin intermediul unui raport emis de către DigiTimes aflăm astăzi cum se prezintă Foxconn la capitolul situație financiară pe parcursul lunii noiembrie. Din datele puse la dispoziție descoperim că firma taiwaneză a obținut venituri consolitate în valoare de 18.85 miliarde de dolari în noiembrie, creșterea de la lună la lună fiind de 17.33% și de la an la an de 18.5%.

De asemenea aflăm că veniturile consolidate din primele 11 luni ale anului 2017 au însumat 134 miliarde de dolari, bifându-se o creștere de 3.33% raportată la aceeași perioadă din 2016. Aceste date cuprind veniturile adunate de cele 3 business-uri în care Foxconn activează și anume electronice consumer (cea mai mare creștere), produse de comunicații, respectiv produse din zona PC.

Veniturile companiei au crescut și pe seama cererii de pe piața smartphone care rămâne la cote înalte și suntem informați că analiștii prevăd o performanță similară pentru Foxconn și în luna decembrie. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×