Apple anunţă rezultatele financiare pe trimestrul 3: creştere mare la iPad-uri, vânzări ridicate de iPhone-uri

907 ori
<b>Apple anunţă rezultatele financiare pe trimestrul 3: creştere mare la iPad-uri, vânzări ridicate de iPhone-uri</b>A venit momentul să aflăm și cum s-a descurcat Apple în cel de-al treilea trimestru din acest an, o perioadă de 3 luni în care gigantul din Cupertino a înregistrat rezultate financiare promițătoare. Ni se dezvăluie faptul că

E momentul pentru un nou raport financiar trimestrial al celor de la Apple, evident având cuvântul "record" inclus printre rânduri. Cum trimestrele fiscale nu sunt aliniate cu cele calendaristice, e vorba despre trimestrul 3 din 2017 aici şi pare să le fi mers excelent celor de la Apple în ultimele 3 luni.

Apple

Am aflat cu această ocazie ca Apple a atins un total de 1.2 miliarde de modele iPhone vândute de la debutul telefoanelor in 2007. Ultimul trimestru a adus venituri de 45.4 miliarde de dolari şi profit trimestrial net de 8.7 miliarde de dolari, o creştere faţă de cele 7.8 miliarde de anul trecut în T3. 41 de milioane de iPhone-uri au fost vândute în această perioadă, cu puţin peste cele 40.4 milioane de anul trecut.

Apple

Mac-urile au ajuns la 4.29 miloane de unităţi, şi ele în creştere puţin, dar ce a impresionat cu adevărat a fost segmentul iPad. Tabletele Apple au reuşit să crească cu 28% faţă de trimestrul 2 al acestui an şi cu 15% faţă de anul trecut. 11.42 milioane de unităţi au fost vândute pe fondul apariţiei unui nou iPad Pro şi a acelui iPad cu preţ mai mic.

Pentru întreg anul 2017, Apple se aşteaptă la venituri între 49 şi 52 de miliarde de dolari. Aflaţi şi că zona Servicii a firmei din Cupertino a stat de asemenea bine, atingând un venit record de 7 miliarde de dolari, proveniţi din iCloud, Apple Music, App Store şi alte servicii de gen. Şansele sunt mari ca următorul trimestru să arate şi mai bine dacă iPhone 8 este lansat în timp util.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×