Apple anunţă rezultatele financiare pe trimestrul 3: creştere mare la iPad-uri, vânzări ridicate de iPhone-uri

877 ori
<b>Apple anunţă rezultatele financiare pe trimestrul 3: creştere mare la iPad-uri, vânzări ridicate de iPhone-uri</b>A venit momentul să aflăm și cum s-a descurcat Apple în cel de-al treilea trimestru din acest an, o perioadă de 3 luni în care gigantul din Cupertino a înregistrat rezultate financiare promițătoare. Ni se dezvăluie faptul că

E momentul pentru un nou raport financiar trimestrial al celor de la Apple, evident având cuvântul "record" inclus printre rânduri. Cum trimestrele fiscale nu sunt aliniate cu cele calendaristice, e vorba despre trimestrul 3 din 2017 aici şi pare să le fi mers excelent celor de la Apple în ultimele 3 luni.

Apple

Am aflat cu această ocazie ca Apple a atins un total de 1.2 miliarde de modele iPhone vândute de la debutul telefoanelor in 2007. Ultimul trimestru a adus venituri de 45.4 miliarde de dolari şi profit trimestrial net de 8.7 miliarde de dolari, o creştere faţă de cele 7.8 miliarde de anul trecut în T3. 41 de milioane de iPhone-uri au fost vândute în această perioadă, cu puţin peste cele 40.4 milioane de anul trecut.

Apple

Mac-urile au ajuns la 4.29 miloane de unităţi, şi ele în creştere puţin, dar ce a impresionat cu adevărat a fost segmentul iPad. Tabletele Apple au reuşit să crească cu 28% faţă de trimestrul 2 al acestui an şi cu 15% faţă de anul trecut. 11.42 milioane de unităţi au fost vândute pe fondul apariţiei unui nou iPad Pro şi a acelui iPad cu preţ mai mic.

Pentru întreg anul 2017, Apple se aşteaptă la venituri între 49 şi 52 de miliarde de dolari. Aflaţi şi că zona Servicii a firmei din Cupertino a stat de asemenea bine, atingând un venit record de 7 miliarde de dolari, proveniţi din iCloud, Apple Music, App Store şi alte servicii de gen. Şansele sunt mari ca următorul trimestru să arate şi mai bine dacă iPhone 8 este lansat în timp util.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×