Google I/O 2019: Acum puteţi spune "stop" pentru a opri alarmele de pe Google Home şi Smart Display

545 ori
<b>Google I/O 2019:  Acum puteţi spune "stop" pentru a opri alarmele de pe Google Home şi Smart Display</b>Google a prezentat multe lucruri interesante la Google I/O 2019, dar sunt şi câteva noutăţi mai mici şi uşor de ignorat, care schimbă totuşi modul în care interacţionam cu produsele sale. Spre exemplu aflăm că puteţi spune

Google a prezentat multe lucruri interesante la Google I/O 2019, dar sunt şi câteva noutăţi mai mici şi uşor de ignorat, care schimbă totuşi modul în care interacţionam cu produsele sale. Spre exemplu aflăm că puteţi spune acum "stop" pentru a opri alarmele de pe Google Home şi Smart Display.

Funcţia este disponibilă doar pentru ţările şi zonele cu engleza ca limbă oficială. Utilizatorii vor putea opri alarmele care sună şi timerele care fac gălăgie la final de termen limită printr-o simplă comandă "Stop". Nu e nevoie de un alt cuvânt cheie, iar Google va înţelege ce spuneţi, chiar şi fără "Hey Google".

Dacă alarmele sunt bune pentru trezit dimineaţa, timerul de pe un Smart Display e foarte bun şi pentru cei care ţin tableta/speaker în bucătărie şi au pus ceva la copt la cuptor. Google a mai anunţat şi un mod de şofat pentru Google Assistant, dar şi posibilitatea de a schimba temperatura în maşină încă din casă, dictând asta via Google Home.

Despre Google Assistant şi noutăţile sale avem totuşi un articol separat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×