Google I/O 2019: Google Assistant are acum procesare pe telefon, oferă asistenţă la volan, viteză de 10 ori mai mare

1.001 ori
<b>Google I/O 2019: Google Assistant are acum procesare pe telefon, oferă asistenţă la volan, viteză de 10 ori mai mare</b>Nu putea lipsi şi Google Assistant de la Google I/O 2019, fiind prezentată o versiune actualizată a sa, cu o viteză crescută şi funcţionalitate sporită. Echipa Google a transformat 100 de GB de date utile pentru procesare

Nu putea lipsi şi Google Assistant de la Google I/O 2019, fiind prezentată o versiune actualizată a sa, cu o viteză crescută şi funcţionalitate sporită. Echipa Google a transformat 100 de GB de date utile pentru procesare vocală şi anticipare de comenzi în doar 0.5 GB de date pentru a reuşi să ofere funcţiile lui Assistant procesate direct de pe telefon, nu doar din cloud.

Acum Google Assistant rulează direct de pe telefon şi nu doar din cloud, fiind de până la 10 ori mai rapid. Un demo a arătat un angajat care face trecerea între aplicaţii asociate lui Assistant fără pic de delay. Mai mult decât atât angajatul a trecut între aplicaţii fără a mai fi nevoie să zică "Hey Google" la fiecare cerere, datorita conceptului Continued Conversation. Noul Google Assistant ajunge pe telefoanele Pixel în a doua parte a anului.

Noul Assistant primeşte şi un mod de utilizare la volan. Are o interfaţă nouă, cu butoane mari şi uşor de folosit în timpul condusului. Interfaţa este concepută în jurul controlului vocal şi vedem funcții utile, precum navigare, mesagerie, apelare şi playback media. Assistant îţi va spune şi ce cine te sună şi te va întreba dacă răspunzi, când ai un apel.

Driving Mode vine în Assistant pe telefoanele Android la vară. Duplex on the Webeste o altă noutate, folosind tehnologia Google Duplex pentru a suna firme şi a face rezervări, chiar şi pentru task-uri online de pe desktop, nu doar de pe telefon. Va suporta acum şi rezervări de automobile, bilete la film şi multe altele. A fost prezentată şi funcţia Picks For You, care afişează rezultate ceva mai bine personalizate pentru fiecare utilizator: reţete, podcasturi, evenimente şi altele de gen (în special pe tabletele-boxă Smart Display).

Am văzut şi un demo în care Assistant scria şi trimitea mailuri din Gmail strict prin comenzi vocale. Ştia şi toate diferenţele între saluturi, propoziţii şi diferenţe între subiect de mail şi conţinut. Google Assistant ajunge şi în Waze în câteva săptămâni, din ce am înţeles.

Google Lens primeşte şi el un upgrade şi puteţi vizualiza în cătarea camerei un meniu la restaurant, aflând imediat care sunt cele mai populare preparate. Dacă nu aveţi poze relevante, pe ecran apar unele din recenzii de pe Google.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×