Google oprește producția lui Chromecast Audio; Iată de unde îl mai puteți procura la nivel local

3.838 ori
<b>Google oprește producția lui Chromecast Audio; Iată de unde îl mai puteți procura la nivel local</b>Fix în urmă cu 3 ani vă prezentam aici la Mobilissimo unul dintre cele mai interesant gadget Google al momentului și anume dongle-ul Chromecast Audio ce se remarca prin prețul accesibil și funcționalitățile puse la dispoziție. Acesta putea

Fix în urmă cu 3 ani vă prezentam aici la Mobilissimo unul dintre cele mai interesant gadget Google al momentului și anume dongle-ul Chromecast Audio ce se remarca prin prețul accesibil și funcționalitățile puse la dispoziție. Acesta putea fi conectat prin jack audio la un sistem mai vechi sau boxe audio și reda muzica favorită via wireless direct de pe smartphone-ul Android sau iOS.

Se putea conecta la orice tip de sistem audio, ba chiar și la cele de înaltă fidelitate, o modalitate prin care sunetul obținut era net superior boxelor actuale cu Google Assistant și Cast integrat. Vă mai amintim că dongle-ul debuta oficial în septembrie 2015 și după cum spune și titlul de mai sus, Google a decis ca în această primă lună din an să oprească producția sa.

Cu toate acestea, marele G va oferi în continuare asistență pentru posesorii acestui gadget. Motivul renunțării la acest produs poate fi pus pe seama avalanșei de lansări de dispozitive ce aduc din fabrică suport Chromcast, dar și pe seama boxelor inteligente care au luat cu asalt piața. Interesul scăzut din partea publicului pentru un asemenea dongle i-a îndemnat pe cei de la Google să oprească iată producția.

Cei interesați de achiziția lui Chromecast Audio trebuie să știe că îl mai găsesc la doar câteva magazine (listate mai jos), în stoc limitat:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×