Samsung Galaxy Note 9 primește Android Pie în varianta finală! Startul actualizării se dă în Dubai

3.929 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 primește Android Pie în varianta finală! Startul actualizării se dă în Dubai </b>Fix în ajun de Crăciun vă informam că Samsung a început distribuirea lui Android Pie + One UI în varianta finală către smartphone-urile Galaxy S9 și Galaxy S9+, iar mulți erau curioși să afle când va avea parte de același tratament

UPDATE 15-01-2019: Update-ul la Android 9.0 Pie pentru phablet-ul Samsung Galaxy Note 9 începe a fi livrat și în India, respectiv Coreea de Sud!

ARTICOL INIȚIAL 12-01-2019:

Fix în ajun de Crăciun vă informam că Samsung a început distribuirea lui Android Pie + One UI în varianta finală către smartphone-urile Galaxy S9 și Galaxy S9+, iar mulți erau curioși să afle când va avea parte de același tratament și Galaxy Note 9. Aflam prin intermediul celor de la Samsung Turcia că startul actualizării ar urma să fie dat din 15 ianuarie 2019, dar în realitate lucrurile stau mai bine pentru că update-ul ajunge încă de astăzi.

Galaxy Note 9

Norocoșii care primesc Android Pie primii sunt cei din Emiratele Arabe Unite acolo unde sosește pachetul cu mărime de 1.6GB ce poartă numărul de versiune software N960FXXU2CSA2. Important de menționat faptul că acesta este update-ul final livrat către utilizatorii non-beta, cei care nu au luat parte la programul de testare a versiunilor incipiente de Android Pie.

Curând disponibilitatea actualizării se va extinde, fiind vorba cel mai probabil despre o distribuire treptată în funcție de regiuni. Cu puțin noroc ajunge și la noi până la final de lună. Noi v-am oferit o recenzie pentru ambele variante de Note 9 (Exynos și Snapdragon), iar dacă sunteți curioși să știți care este cel mai mic preț de pe plan local practicat pentru acest phablet, aflați că suma minimă este de 3.395 lei pe QuickMobile dacă aplicați codul promo QUICK202.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×