HTC are în sfârşit un nou CFO, după o căutare de 2 ani, în persoana lui Peter Shen

1.102 ori
<b>HTC are în sfârşit un nou CFO, după o căutare de 2 ani, în persoana lui Peter Shen</b>După  căutare de mai bine de doi ani, iată că HTC și-a găsit în sfârșit un nou CFO. Este vorba despre Peter Shen - persoană ce se va ocupa cu finanțele companiei, cu tăieri sau creșteri de bugete, dar și cu funcția de trezorier al firmei din Taiwan.

HTC are începând de azi un nou CFO, în persoana lui Peter Shen şi asta după o perioadă de aproximativ 2 ani de căutări. Funcţia e foarte importantă pentru că un Chief Financial Officer se ocupă cu finanţele companiei, cu tăieri sau creşteri de bugete, dar şi cu funcţia de trezorier al firmei.

Strategia economică şi predicţiile revin aceluiaşi CFO, care interacţionează şi cu creditorii, acţionarii şi angajaţii. HTC se află în căutarea unui oficial de genul din mai 2015, iar Peter Shen are în CV firma taiwaneză Inotera Memories, dar şi HP. Pe lângă rolul de CFO, noul venit va fi şi purtător de cuvânt al creatorului lui HTC 10.

Până acum rolul a fost deţinut de un interimar, Chialin Chang, care avea rolul de a comunica cu investitorii. Numirea vine după un trimestru 1 2016 cu 148 de milioane de dolari pe minus, un al patrulea trimestru de pierderi pentru HTC. Nu e încă foarte clar dacă HTC va reuşi să îşi revină, dar având în vedere primirea pozitivă a lui HTC 10 şi a headsetului Vive, speranţe există.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×