HTC are în plan vânzarea fabricii din Shanghai către un producător hardware chinez

Autor:  | Publicat în:  HTC 825 ori
<b>HTC are în plan vânzarea fabricii din Shanghai către un producător hardware chinez</b>Săptăm&acirc;na trecută aflam că cei de la HTC au de g&acirc;nd să adopte o nouă strategie de conducere, strategie ce din păcate face referire și la concedieri majore din r&acirc;ndul muncitorilor. Pe l&acirc;ngă această măsură, taiwanezii au...

Săptămâna trecută aflam că cei de la HTC au de gând să adopte o nouă strategie de conducere, strategie ce din păcate face referire și la concedieri majore din rândul muncitorilor. Pe lângă această măsură, taiwanezii au luat în calcul și alte metode de a obține bani, și nu se vor baza pe telefoane pentru acest lucru.

Potrivit publicației taiwaneze NextMagazine, HTC plănuiește să-și vândă fabrica din Shanghai către un producător hardware chinez. Ni se dezvăluie că această fabrică HTC a fost înființată în anul 2009 după investiții în valoare de 32.3$ milioane de dolari. Suprafața totală a sa este de 146.667 metri pătrați.

Din câte se pare, CEO-ul Cher Wang a fost cea care a venit cu soluția de a închide două linii de producție din Shanghai, și desigur vânzarea facilității în cauză. Mai aflăm totodată că afacerea este aproape finalizată, iar banii urmează a intra în conturile HTC cât de curând posibil.

Imediat după știrea din publicația taiwaneză, acțiunile HTC au înregistrat o mică creștere (cu 0.40%). Rămâne de văzut care va fi și strategia de lansări a celor de la HTC în perioada imediat următoare, la IFA 2015 fiind așteptat minim un produs dezvoltat de taiwanezi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×