HTC are în plan vânzarea fabricii din Shanghai către un producător hardware chinez

Autor:  | Publicat în:  HTC 800 ori
<b>HTC are în plan vânzarea fabricii din Shanghai către un producător hardware chinez</b>Săptăm&acirc;na trecută aflam că cei de la HTC au de g&acirc;nd să adopte o nouă strategie de conducere, strategie ce din păcate face referire și la concedieri majore din r&acirc;ndul muncitorilor. Pe l&acirc;ngă această măsură, taiwanezii au...

Săptămâna trecută aflam că cei de la HTC au de gând să adopte o nouă strategie de conducere, strategie ce din păcate face referire și la concedieri majore din rândul muncitorilor. Pe lângă această măsură, taiwanezii au luat în calcul și alte metode de a obține bani, și nu se vor baza pe telefoane pentru acest lucru.

Potrivit publicației taiwaneze NextMagazine, HTC plănuiește să-și vândă fabrica din Shanghai către un producător hardware chinez. Ni se dezvăluie că această fabrică HTC a fost înființată în anul 2009 după investiții în valoare de 32.3$ milioane de dolari. Suprafața totală a sa este de 146.667 metri pătrați.

Din câte se pare, CEO-ul Cher Wang a fost cea care a venit cu soluția de a închide două linii de producție din Shanghai, și desigur vânzarea facilității în cauză. Mai aflăm totodată că afacerea este aproape finalizată, iar banii urmează a intra în conturile HTC cât de curând posibil.

Imediat după știrea din publicația taiwaneză, acțiunile HTC au înregistrat o mică creștere (cu 0.40%). Rămâne de văzut care va fi și strategia de lansări a celor de la HTC în perioada imediat următoare, la IFA 2015 fiind așteptat minim un produs dezvoltat de taiwanezi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×