Android 6.0 Marshmallow rulează acum pe 10% dintre terminalele Android; Tim Cook râde în barbă

1.613 ori
<b>Android 6.0 Marshmallow rulează acum pe 10% dintre terminalele Android; Tim Cook râde în barbă</b>La fiecare nou release iOS, Tim Cook şi ai lui ţin să sublinieze pe cât de puţine device-uri rulează cea mai nouă versiune Android faţă de cea mai nouă varianta iOS. Cu câteva luni în urma mulţi analişti deplângeau starea actualizărilor la Marshmallow

La fiecare nou release iOS, Tim Cook şi ai lui ţin să sublinieze pe cât de puţine device-uri rulează cea mai nouă versiune Android faţă de cea mai nouă varianta iOS. Cu câteva luni în urma mulţi analişti deplângeau starea actualizărilor la Marshmallow, dar azi avem un număr care arată că lucrurile încep să se mişte. E mic, dar e un prag: cel de 10%.

Statisticile oferite de dezvoltatori în această lună indică faptul că Android Marshmallow acoperă acum puţin peste 10% din toate terminalele Android. Saltul e uriaş faţă de procentul de 2.3% din martie şi poate fi cauzat de toate modelele cu Android 6.0.x preinstalat puse în vânzare între timp, cu accentul pe milioane de unităţi flagship vândute.

Android 6.0 Marshmallow rulează acum pe 10% dintre terminalele Android; Tim Cook râde în barbă

Evident, am avut şi upgrade-uri de la Lollipop la noul OS. Între tip rata adopţiei lui Lollipop a scăzut la 35.4%, dar Jelly Bean şi KitKat au avut mult de suferit, picând la aproximativ 18% şi respectiv 31.6%. În ultimele 3 luni au sosit pe piaţa modele ca Samsung Galaxy S7, HTC 10, LG G5 şi noile modele Sony Xperia, toate cu Marshmallow la bord, ajutând la propagarea sa.

Rămâne de văzut la ce cotă va fi acest OS când se lansează Android N, care nici măcar acum nu are un nume stabilit încă. Reţineţi că Lollipop a avut nevoie de un an şi jumătate pentru a deveni cel mai utilizat release din ecosistemul Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×