HTC înregistrează o creştere a valorii acţiunilor cu 2.8%, sub noua conducere a lui Cher Wang

Autor:  | Publicat în:  HTC 612 ori
<b>HTC înregistrează o creştere a valorii acţiunilor cu 2.8%, sub noua conducere a lui Cher Wang</b>Perspectivele de viitor arată bine pentru HTC, acum că are un nou CEO, &icirc;n persoana lui Cher Wang. Oportunităţile s-au simţit şi la bursă, unde cota HTC a crescut cu 2.8% la acest &icirc;nceput de săptăm&acirc;nă. &nbsp; Vă reamintesc că...

Perspectivele de viitor arată bine pentru HTC, acum că are un nou CEO, în persoana lui Cher Wang. Oportunităţile s-au simţit şi la bursă, unde cota HTC a crescut cu 2.8% la acest început de săptămână.

Vă reamintesc că săptămâna trecută Peter Chou a fost înlocuit cu Cher Wang în postura de CEO, Wang având o istorie îndelungată la HTC. Ea a fost cofondatoarea companiei, în 1997, iar HTC vine acum după o perioadă grea, pierzând 88% din valoarea acţiunilor sale din aprilie 2011 şi până azi. Aceasta scădere vine ca urmare a amplificării bătăliei pe piaţa smartphone şi a evoluţiei rivalilor din China.

Analiştii şi directorii HTC spera că nouă conducere a companiei să aducă şi inovaţii, o nouă direcţie şi produse mai atractive. HTC One M9 nu este văzut bine de către site-urile de specialitate, public sau revieweri, din cauza similarităţii prea mari cu HTC One M8 ca design, a problemelor cu supraîncălzirea şi a ecranului identic cu al predecesorului.

Va reuşi HTC cu un şef nou să ţină piept celor de la Xiaomi sau Samsung? Dupa Nexus 9 si One M9, produse nu prea atractive, ce ii va salva pe taiwanezi? Poate un smartwatch premium sau headsetul VR? Greu de crezut!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×