HTC înregistrează o creştere a valorii acţiunilor cu 2.8%, sub noua conducere a lui Cher Wang

623 ori
<b>HTC înregistrează o creştere a valorii acţiunilor cu 2.8%, sub noua conducere a lui Cher Wang</b>Perspectivele de viitor arată bine pentru HTC, acum că are un nou CEO, &icirc;n persoana lui Cher Wang. Oportunităţile s-au simţit şi la bursă, unde cota HTC a crescut cu 2.8% la acest &icirc;nceput de săptăm&acirc;nă. &nbsp; Vă reamintesc că...

Perspectivele de viitor arată bine pentru HTC, acum că are un nou CEO, în persoana lui Cher Wang. Oportunităţile s-au simţit şi la bursă, unde cota HTC a crescut cu 2.8% la acest început de săptămână.

Vă reamintesc că săptămâna trecută Peter Chou a fost înlocuit cu Cher Wang în postura de CEO, Wang având o istorie îndelungată la HTC. Ea a fost cofondatoarea companiei, în 1997, iar HTC vine acum după o perioadă grea, pierzând 88% din valoarea acţiunilor sale din aprilie 2011 şi până azi. Aceasta scădere vine ca urmare a amplificării bătăliei pe piaţa smartphone şi a evoluţiei rivalilor din China.

Analiştii şi directorii HTC spera că nouă conducere a companiei să aducă şi inovaţii, o nouă direcţie şi produse mai atractive. HTC One M9 nu este văzut bine de către site-urile de specialitate, public sau revieweri, din cauza similarităţii prea mari cu HTC One M8 ca design, a problemelor cu supraîncălzirea şi a ecranului identic cu al predecesorului.

Va reuşi HTC cu un şef nou să ţină piept celor de la Xiaomi sau Samsung? Dupa Nexus 9 si One M9, produse nu prea atractive, ce ii va salva pe taiwanezi? Poate un smartwatch premium sau headsetul VR? Greu de crezut!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×